2777
2789
عنوان

یعنی این ماهو از دست دادم؟

191 بازدید | 10 پست

من روز ۱۳ قاعدگی ساعت ۷ بعد از ظهر آمپول اچ سی جی زدم

3تا فولی18 و 22 و 28 هم داشتم
دکتر گفته بود روز ۱۴ و 15 پریود نزدیکی داشته باشم
ولی 14وم نزدیکی نداشتم و روز ۱۵ قاعدگی ساعت حدود 11شب نزدیکی داشتم
میخواستم بدونم تخمکم و از دست دادم؟
البته روز قبل از تزریق آموپولم نزدیکی داشتم

یعنی از دست دادم؟!!

ممنونم ازت خدای خوبم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوشبه کلوموفین و لتروزول میخورم... روز سیزده و چهاردهمم باید آمپول اچ سی جی بزنم... منم سوال دارم کی نزدیکی داشته باشم؟😁 مثلا روز سیزدهم صبح یه آمپول.. چهاردهمم یکی بعد همون شب چهاردهم باشه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم دوشبه کلوموفین و لتروزول میخورم... روز سیزده و چهاردهمم باید آمپول اچ سی جی بزنم... منم سوال دار ...

ب من گفت 2تاشو با هم بزنم و فردا و پسفردا شبش نزدیکی داشته باشم

حالا من فردا شبش رو از دست دادم  ولی دیشب که میشد پسفردا شبش نزدیکی داشتم

ممنونم ازت خدای خوبم  
ب من گفت 2تاشو با هم بزنم و فردا و پسفردا شبش نزدیکی داشته باشم حالا من فردا شبش رو از دست دادم &nb ...

نه بابا طوری نیس انشالله از دست ندادی...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️