2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 39 پست
اگه اینطوره پس دمش گرم ولی میدونی میترسم نشه و این مدتم الکی تلف کنم برا خوندن   آخه واقع ...

من تا اونجایی که میدونم فرهنگیان زیر ۲۰۰۰ بر میداره درسای اختصاصی انسانی سخته فلسفه و منطق و عربی و فنون باید زیر نظر استاد باشی روانشناسی رو میتونی خودت بخونی

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
من راستش تجربی بوده رشتم و بعدش دیگه کنکور ندادم و خیلی فاصله افتاده الان ۲۱م

رروبیکا داری؟

دوست داشتی درخواست بده ایدیمو بت بدم اونجا راهنماییت کنم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چون تجربی بودی ریاضی احتمالا خوبه پس رو ریاضی حتما وقت بزار مهمه  ،جامعه شناسی یه درس حفظی و ...

ممنون گلم که وقت گذاشتی شما شیوه مطالعت چجوریه کانون واینا میری ؟

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
من تا اونجایی که میدونم فرهنگیان زیر ۲۰۰۰ بر میداره درسای اختصاصی انسانی سخته فلسفه و منطق و عربی و ...

ای بابا

آخه من عموم ۸۰۰۰بوده فرهنگیان آموزش ابتدایی آورده

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
من کتابای انسانی که دیدم عربی و ادبیات فقط عمومی توشون بود تخصصی ندیدم میشه ازعربی و ادبیات تخصصیت ع ...

این منطق ،منطق یه کتاب ،فلسفه دوتا یه یازدهم یه دوازدهم 

اینم ادبیات تخصصی روش نوشته علوم و فنون سه کتاب دهم یازدهم دوازدهم 

اینم جامعه اس 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
این منطق ،منطق یه کتاب ،فلسفه دوتا یه یازدهم یه دوازدهم  اینم ادبیات تخصصی روش نوشته علوم و فن ...

ممنون عزیزم لطف کردی

ممنون گلم که وقت گذاشتی شما شیوه مطالعت چجوریه کانون واینا میری ؟

من ۴۰۲ اولین کنکورم قراره از مهر قلم‌چی برم چون الان درسا رو جمع نکردم درسا رو مفهومی میخونم یاد می گیرم تو بازه مرور میزارم تست آموزشی میزنم و بعد تست زماندار ،خواهش میکنم هر سوالی داری بپرس ،تو چون مدرسه و اینام نمیری وقتت بیشتر میتونی بیشتر وقت بزاری

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

انشاءالله که آرزوهات برات خاطره شن مهربونم😘😘😘

انشاءالله که آرزوهات برات خاطره شن مهربونم😘😘😘

مرسی 🤍انشالله شمام فرهنگیان قبول شبی بیای بگی ❤

من ۴۰۲ اولین کنکورم قراره از مهر قلم‌چی برم چون الان درسا رو جمع نکردم درسا رو مفهومی میخونم یاد می ...

خیلی گلی واقعا این روزا هیچ کس وقت نمیزاره حتی یه سئوال ساده رم جواب بده خوشحالم که هنوزم آدمایی مث  شما پیدا میشن امیدوارم واسه کنکور بترکونی دوست خوبم به امید تک رقمی شدنت

مرسی 🤍انشالله شمام فرهنگیان قبول شبی بیای بگی ❤

فدات شم جانم شما هدفت چیه؟

خیلی گلی واقعا این روزا هیچ کس وقت نمیزاره حتی یه سئوال ساده رم جواب بده خوشحالم که هنوزم آدمایی مث ...

مرسی از آرزوی خوبت انشالله توم بهترین رتبه رو بیاری ❤

رروبیکا داری؟ دوست داشتی درخواست بده ایدیمو بت بدم اونجا راهنماییت کنم

بله دارم

درخواست دوستی دادم توخصوصی آیدیتونو بدید