2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید راجب بینیم نظر بدید

144 بازدید | 15 پست

دلم خیلی میخاد بینیمو عمل کنم خیلی بزرگ نیست ولی شوهرم مخالفه شدیدددد

تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست
ول کن بابا خیلی گرون شده من خودم تو ارزونی عمل کردم با ۷ تومن الان نمی ارزه خدایی

شوهرم بخاطر مالی نه کلا با عمل زیبایی مخالفه

تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بخاطر مالی نه کلا با عمل زیبایی مخالفه

عکس بذاراز بینیت

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عکس بذاراز بینیت

از رو به رو بزرگه

خب وقتی شوهرت همینجوری دوست داره چرا میخوای خودتو سختی بدی 😕 عمل بینی کلی سختی داره 

حس میکنم از نظر روحی حالم بهتر می‌کنه 

ببین اگه بالاش قوز نداره بینیِ تو خوبه

ولی اگه واقعا روحِت تو عذابه و اعتماد به نفست کم شده حتما باشوهرت صحبت کن که متقاعدش کنی بگه عمل کن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

منم مثل تو بودم،اوایلش هم حال روحیم احساس می‌کردم خوب شده 

یه مدت بعدش دیگه عادی شد،تاثیری هم تو حال روحیم نداره

آدم باید دلش خوش باشه تا حالش خوب باشه

[QUOTE=245203476]واااا بینیت که خیلی خوبه  دختر خوب بیکاری میخوای عملش کنی،شوهرت راست میگه عمل نکن چون واقعا نی ...[/QUOTE

دلم میخواد یه عمل زیبایی حداقل انجام بدم 

یا لبم ژل بزنم یا دماغم یا پیشونیم لیفت کنم نمی‌دونم بد افتاده تو مخم

[QUOTE=245203476]واااا بینیت که خیلی خوبه  دختر خوب بیکاری میخوای عملش کنی،شوهرت راست میگه عمل ...

خب عزیزم ژل بزن،به همسرت‌ هم بگو طبیعی میزنم چون بعضی از مردا حساسن به غیرطبیعی شدن

اینم نیم رخش