دلم خیلی میخاد بینیمو عمل کنم خیلی بزرگ نیست ولی شوهرم مخالفه شدیدددد
تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست
ول کن بابا خیلی گرون شده من خودم تو ارزونی عمل کردم با ۷ تومن الان نمی ارزه خدایی
شوهرم بخاطر مالی نه کلا با عمل زیبایی مخالفه
تا با کفشهای راه نرفتی قضاوتم نکن 🥺دوسال هرشب تو نی نی سایت کاربر خاموش بودم امشب یهویی تصمیم گرفتم اکانت بسازم 😌😌لطفاً برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
ولی اگه واقعا روحِت تو عذابه و اعتماد به نفست کم شده حتما باشوهرت صحبت کن که متقاعدش کنی بگه عمل کن
زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌 وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپنزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو. من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفممنظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
[QUOTE=245203476]واااا بینیت که خیلی خوبه دختر خوب بیکاری میخوای عملش کنی،شوهرت راست میگه عمل نکن چون واقعا نی ...[/QUOTE
دلم میخواد یه عمل زیبایی حداقل انجام بدم
یا لبم ژل بزنم یا دماغم یا پیشونیم لیفت کنم نمیدونم بد افتاده تو مخم