2777
2789
عنوان

بامامانم وخواهرم دعوام شد

165 بازدید | 6 پست

سلام من یک ساله جدا شدم دوتابچه دارم ک حضانت وتمام مخارجشون باخودمه ..خودم کارمیکنم

اوایل جدایی خاهرم و مادرم جوری برخورد کردن ک برم دنبال خونه واونجا زندگی نکنم 

خاهرم ماهیانه تمام حقوق مادرمو خرج مسافرت و خوش گذرونیش میکنه مامانمم خیلی راضی واسش خرج میکنه قشنگ ماهی ۵میلیون خرجشه

این وسط یک میلیون ک اونم خودم ب مامانم گفتم بهم بده باکلی منت ماهانه به من میده 

امشب ب شوخی  ب خاهرم گفتم هیچی پول نداریم تقصیرتوعه بشوخی وواقعا منظوری نداشتم 

اونم شروع کرد به جیغ وداد ک اره داری ب من تیکه میندازی حسودیت میشه مامان واسه من خرج میکنه و تو میخای بدبختیتو بندازی گردن ما 

بعدم گفت کاری نکن برم به همه بگم میخای بری صورتتو ژل بزنی 

ازاین حرفش خیلی کفرم گرفت منم گفتم مگه باپول شما میخام اینکاروکنم ک اینقد بهتون فشاراومده چون تابه مامانمم گفتم میخام صورتمو چربی بزنم گفت پول کم نیاری یوقت بخای ازما قرض بگیری 

خیلی دلم شکسته من یه زن تنهام ک خودم دارم کارمیکنم و خرج بچه هامو میدم مامانم فقط فکر خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.