سلام دوستان،میگم که تو خواستگاری همون بار اول موقع پذیرایی دختر باید چایی بیاره یا نه بذارع بعد اینکه به توافق رسیدن خانواده ها(البته دختر و پسر همو میشناسن از قبل و موافقن)بعد بنظرتون بمونه تو مجلس یا مثلا بره تو اتاق یا اشپزخونه تا صحبتا انجام شه بعد😅😅
من همون اول چایی رو آوردم بشینم ببینم چی میگن راجبه زندگی من🤣 ولی خواهرم موند توی اتاق تا اگه اوکی بود اوضاع صداش کنن بیاد.مهم نیست به نظر من. نتیجه مهم تره تا این مسائل پیش پا افتاده باز ببین خونواده ات چی میگن.
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
راستش من دوست نداشتم اینجوری این کارم نکردم.وگرنه مدام باید فالگوش میشستم پشت در سخت بود😂 ولی کلا یه جور حس بد بهم دست میداد که انگار باید منتظر همه باشم ببینم بقیه کی قابلم میدونن بیام بیرون گاهی دیدم اینور اونور یه ساعت حرف میزنن تازه یادشون میاد عروس توی اتاقه چایی هم نخوردن.
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃