2777
2789

نمیتونم برگردم چون حتی دنبالم نیومده یه زنگ نزده:)))تو تاپیک قبلی همه چیو گفتم .

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما سنت خیلی کمه! طبیعیه اون اقا با سن ۲۸ نمیتونه ترو درک کنه 

درکل هم این مرد به دردت نمیخوره تا بچه دار نشدی تمومش کن دنبالتم اومد قبول نکن

جوونی دیگه بر نمیگرده 

عزیزم شما سنت خیلی کمه! طبیعیه اون اقا با سن ۲۸ نمیتونه ترو درک کنه  درکل هم این مرد به د ...

الانم جونی برام نمیونده ...میدونی هنوز طلاق جا نیفتاده تو محل ما:)میترسم ..میترسم به یه چشم دیگه نگام کنن ...

برنگردی اینجوری مگر اینکه از حرفاش کاملا پشیمون بشه و با اصرار زیاد اون و بالا گرفتن خودت برگردی س ...

اره دقیقاا...ولی میدونی انتظار داشتم بیاد دنبالم یا حداقل یه زنگ بزنه ....:)یجوری رفتار کرد انگار منی که همه جوره پاش موندم هیچم! 

عزیزم هنوزم دیر نشده 

عمر و جوونیتو پاش نذار 

میدونم سخته ولی جدا بشی بهتره اون قدرتو نمیدونه 

بقول یکی میگف وقتی زن میگیری باید دورش بگردی قربون صدقش بری نذاری ناراحت بشه زن انقدراهم بی ارزش نیس 

تویی که داری ضربه میبینی روحت لطیفه و سنت کم 

قشنگ برو دنبال اینده اگرم میخوای شرایطت درست بشه برید مشاوره 

حالا اولشه

الانم جونی برام نمیونده ...میدونی هنوز طلاق جا نیفتاده تو محل ما:)میترسم ..میترسم به یه چشم دیگه نگا ...

هنوز ۱۷سالته الان برات جون نزاشتن دوفردای دیگه همینم نداری دختر 

ننرس اکه فردا پس فردا با یه بچه اسیر شی اهالی محل کمکت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

هرکی به خودش فکر کنه لطفا 

اره دقیقاا...ولی میدونی انتظار داشتم بیاد دنبالم یا حداقل یه زنگ بزنه ....:)یجوری رفتار کرد انگار من ...

هنوز زمان بده وفت داره برای پشیمونی و اینکه بفهمه نباید الکی زندگیشو خراب کنه

در کل هرچقدر بیشتر فداکاری کنی کمتر به چشم میای متاسفاااانه

کی میشه این به اصطلاح ؟؟ فرهنگ زود شوهر دادن دخترا و بد نگاه کردن به مطلقه ها ور بیوفته. اون روز عید ...

دخترا باید حواسشون باشه تو سن کم ازدواج نکنن مثل من دور از جونتون بدبخت بشن !!!بخدا خیلییییییییییی ازدواج سخته !بخدا من از همه چیم زدم بخاطرش آخرم گفت تو کاری نکردی هیچ حقی نداری تو زندگیم 

هنوز ۱۷سالته الان برات جون نزاشتن دوفردای دیگه همینم نداری دختر  ننرس اکه فردا پس فردا با یه ب ...

قیافم اینقدر داغون شده !بخدا هرکی میبینتم تعجب میکنه.من قبل از ازدواج دختر شیطون و شلوغ بودم الان افسرده و ساکت شدم .میدونی دیگه امید به هیچی ندارم

میدونی از چی شکه شدم !؟؟چون مامانش تو سختیا هزار تومن کمک نکرد !با اینکه پول داشت ! من تو همه سختیا باهاش بودم ،من سرویس طلامو فروختم بخاطرش !عروسی نخواستم ،خونه انچنانی نخواستم ،من تو آشپزی و خونه داری نسبت به سنم عالی باشم !!!بعد این باشه جواب من ؟؟که مادری رو که تو اوووووج سختی هزار تومنم بهش نداد رو ترجیح بده به زنش !!!