2821
2789
عنوان

جوجه اردکم مریض شده؟

118 بازدید | 5 پست

حدود یک هفته هست که یه جوجه اردک خریدم الان دیدم پاهاش اینجوری شده قبلا اینجوری نبود از صبح تا حالا هیچی نخورده خوابش میاد ولی نمیتونه بشینه توروخدا بگید چی کار کنم (بزنید روی عکس تا واضح بشه)

خدایا میشه بغلم کنی؟؟🥺💕.                                           علاقمند به علوم ماوراء😊

نه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

اخیییییییییییییییی‌ عزیزم...

فردا حتماااااا ببرش دامپذشک  بهش مولتی ویتامین این‌چیزا میده خوب میشه 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما ببر دامپزشک.....من‌دوتا داشتم تو ۳ماهگی یکیش مرد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یاضعیف شده یاویروس رفته توبدنش منم جوجه هام اینجورشدن مردن ولی یکیش زنده موند

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤