2777
2789

اره دهنم سرویس شد رسما

دو واحدم قراره فردا بگیرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نه میخوام استراحت کنم 

ترمای تابستونی خیلی تایماش بده فکر کن ۵ ساعت هرجلسه😩

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دهنم سرویس شد رسما دو واحدم قراره فردا بگیرم

بد ب حالت ...

ولی خب بخوای از دور نگاه کنی کلش دهن سرویسیه بهتر ک زودتر تموم بشه 

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
نه میخوام استراحت کنم  ترمای تابستونی خیلی تایماش بده فکر کن ۵ ساعت هرجلسه😩

منم نگرفتم پشیمونم البته چون درگیر انتقالیم نگرفتم 

ولی درکل خوبه از اونور فشار زیادی روت نیست زودترم تموم میشه

بد ب حالت ... ولی خب بخوای از دور نگاه کنی کلش دهن سرویسیه بهتر ک زودتر تموم بشه 

سه تا درسه... 

هر درس پنج ساعت سر کلاسم

ولی مجبور بودم بردارم که ترم بعد تموم شه درسم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم نگرفتم پشیمونم البته چون درگیر انتقالیم نگرفتم  ولی درکل خوبه از اونور فشار زیادی روت نیست ...

اگه حوصله داشته باشی خوبه من که دیگه نمیکشم😅

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
سه تا درسه...  هر درس پنج ساعت سر کلاسم ولی مجبور بودم بردارم که ترم بعد تموم شه درسم

تو این گرما ...

تو این جهنم...

5 ساعت...

وایی بسلامتی ای جانم راحت میشی 

اگه حوصله داشته باشی خوبه من که دیگه نمیکشم😅

ببین از امتحانا حاملم فعلا اصلا کشش هیچ موضوعی رو ندارم 

ارث باباشونو گرفتن ازمون

تو این گرما ... تو این جهنم... 5 ساعت... وایی بسلامتی ای جانم راحت میشی 

اره🥲💔

ولی خب خوبیش اینه کلا 4 هفتس

اره🥲💔 ولی خب خوبیش اینه کلا 4 هفتس

خوبه دیگ دندون رو جیگر مبارک بذاری تمومه 

ما تازه اول راهیم 

تازه من  مرخصی تحصیلی گرفته بودم  با ی بدبختی و خونریزی

تا تموم بشه سابیده شدم

خوبه دیگ دندون رو جیگر مبارک بذاری تمومه  ما تازه اول راهیم  تازه من  مرخصی تحصیلی ...

من انقد دیگه خسته شدممممم

ینی دیروز کلا گریه میکردم سر این انتخاب واحد و دانشگاه

ب من خیلی سخت گذشت

کلی درسم و حذف کردن برام

28 واحد و من دوباره خوندم... 

بدبختی گذروندم ینی این 6 ترمو

ترم بعد خداااا بخواد تمومه

ببین از امتحانا حاملم فعلا اصلا کشش هیچ موضوعی رو ندارم  ارث باباشونو گرفتن ازمون

من دوروز پیش زاییدم😂😂