2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😭😭😭😭

110 بازدید | 14 پست

شوهرم میگه تو دروغ میگی بخدا من دروغ نگفتم گریه ام گرفته الکی‌باهام قهر کرده صبح تاحال رفت بیرون اصلا یه زنگم‌نزده خیلی نامرده منم‌نفزینش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته 

کاش حال بابام زودتر خوب بشه 

امروز شوهرم هم به روم آورد که بی‌حالی و ناراحتی از قیافم می‌ریزه 

چیکار کنم؟ نه کاری ازم برمیاد نه چیزی فقط غم و غصه ش مال منه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

قربون دلت برم ابجی جونم  چرا از وسطش تعریف میکنی؟؟ از اول بگو

خدا نکن دیشب دعوت بودیم خونه باباش گفت من نمیتوانم ببرمت. زنگ باباش زد بود گفت بود برو‌دنبال زهرا منم هرچه نشستم کسی دنبالم نیومد دوساعت شد زنگ زدم به خواهرشوهرم گفتم به بابات بگو‌بیاد دنبالم گفت باشع 20دقیقه بعدش پدرشوهرم زنگ‌زد گفت من کار دارم نمیتوانم بیام دنبالت به بابات یا داداشت بگو‌بیارنت منم گفتم باشه زنگش‌زدم‌گفتم بابات گفت من نمیام اونم‌گفت پس اینجوری ماهم نمیریم بعد هرچی مادرشوهرم اینا زنگ‌زدن گوشیش جواب نداد بعدم کلان خاموش کرد گوشیش بعد باباش مامانش اومدن دم خونه بابا به دروغ گفت من گفتم کارم تموم شد اگر با بابات میای بیا نمیای من بیام‌دنبالت اون شروع کرد فوش دادن به من بیچارع منم هرچی قسم خورد باور‌نکرد از دیشب تاحال قهر کرد هرچی زنگش‌میزنیم‌جواب نمیده

عزیزدلم خدا پدر عزیزت رو شفا بده وبرات نگهش داره بحق همین عید عزیز من پدر ندارم😞😞😞

روح پدرتون شاد ممنونم ازتون 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خدا نکن دیشب دعوت بودیم خونه باباش گفت من نمیتوانم ببرمت. زنگ باباش زد بود گفت بود برو‌دنبال زهرا من ...

دختر عزیزم ولش کن زنگ نزن پیامم نده بزاریه مدت دور باشه 

اینطور که نوشتی اصلا مقصر نیستی پس خودتو برای بدست اوردن دلش حقیر نکن 

قدر خودتو بدون 

دلم میخواد قهر کنم‌برم خونه بابام 😭طلاق بگیرم کاش انقدر وا بسته نبود خدا لعنتم کنه فقط همین

خدا نکنه این حرفا رو نزن 

جواب سازگاری و محبت  که لعن ونفرین بخودت نیس لااقل خودت مهربون باش باخودت