یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربون دلت برم ابجی جونم چرا از وسطش تعریف میکنی؟؟ از اول بگو
خدا نکن دیشب دعوت بودیم خونه باباش گفت من نمیتوانم ببرمت. زنگ باباش زد بود گفت بود برودنبال زهرا منم هرچه نشستم کسی دنبالم نیومد دوساعت شد زنگ زدم به خواهرشوهرم گفتم به بابات بگوبیاد دنبالم گفت باشع 20دقیقه بعدش پدرشوهرم زنگزد گفت من کار دارم نمیتوانم بیام دنبالت به بابات یا داداشت بگوبیارنت منم گفتم باشه زنگشزدمگفتم بابات گفت من نمیام اونمگفت پس اینجوری ماهم نمیریم بعد هرچی مادرشوهرم اینا زنگزدن گوشیش جواب نداد بعدم کلان خاموش کرد گوشیش بعد باباش مامانش اومدن دم خونه بابا به دروغ گفت من گفتم کارم تموم شد اگر با بابات میای بیا نمیای من بیامدنبالت اون شروع کرد فوش دادن به من بیچارع منم هرچی قسم خورد باورنکرد از دیشب تاحال قهر کرد هرچی زنگشمیزنیمجواب نمیده