2777
2789

محل نذاشت که هیچ حرص هم میده،دیگه منم اعصابم بهم ریخت صبح مامانم زنگ زده بود گفتم دیگه نمیتونم این ادمو تحمل کنم هیچ جور احترام نمیزاره به ادم، از طرفی هم داریم واسه ای وی اف اقدام میکنیم تو سیکل انتقال هستم اینهمه زجرو تحمل کردم هی این امپول اون امپول دیگه تصمیم گرفتم داروهامو مصرف نکنم و نرم انتقال وسایلامو جمع کردم اومدم خونه مامانم خیلی ناراحتم دکترم گفته بود باید ارامش داشته باشی ولی این نفهم نمیفهمه ختی کمکم نمیکنه تو خونه کمرم میترکه

چرا اصرار داری از همچین آدمی بچه دار شی.............وقتی خودت در کنارش آرامش نداری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای 😕بخاطر همین؟

چجور حرص میده مگه؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بیخیال تو رو خدا  سالگرد عقد قمری و شمسی و ازدواج قمری شمسی و آشنایی و تولد و روز زن و و و و و ...

اره خب صدرصد بخاطر داروهامه بهم ریخته هستم ولی خب باید رعایتم کنه انتظار خاصی نداشتم فقط یه تبریک و روی خوش همین

درکت میکنم ب خاطر امپول بهم ریختی منم با این امپولا ب همه چی گیر میدم رو رفتارا شوهرم حساس شدم حالا تاریخ عقد اونم ب قمری انقد مهم بود بری خونه مامانت؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

سالگرد قمری😐🤌خدایش اسی خیلی حساس شدی بعدشم با این گرونی و گرما خدایش توانیم میمونه واسه مردا که تاریخ قمری یادشون بمونه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
خواهرم چند روز پیش تولدش بود شوهرش دریغ از کادو یا تبریک خوش  خالی .ولی برای خواهرم مهم بچه ها ...

اخه من اینهمه عذاب کشیدم برم ای وی اف اونم برا بچه دوم که خودش خواست نباید رعایت حالمو بکنه؟! اونم الان که همه کاراشو کردیم فقط مرحله انتقال جنین مونده ... حالا من چیکارکنم؟بش گفتم نمیرم انتقال هرموقع یاد گرفتی قدرمو بدونی درست حسابی پول بدی تو خونه کمکم کنی اونوق میرم