2777
2789

کی میتونه جواب بده.. کسی ک دیپلم تجربی بوده یا فنی و حرفه ای... میخاد کنکور شرکت کنه انسانی معدل دیپلم چی میشه میشه بگین لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم لازم نیست امتحان نهایی انسانی رو بدی

منم پارسال تجربی بودم امسال کنکور انسانی دادم

درسای عمومیت که سر جاشه ،تا ثیر خودشو داره

ولی درسای تخصصی رو دیگه باید بسپری به کنکور،

ینی دیگه فقط نمره ی کنکورتو داری برای اختصاصیا، دیگه سوابق دروس تخصصی برات لحاظ نمیشه

خب سخته این جوری مثلا خوتون ک تجربی بودین انسانی دادین َسخته؟ 

نه اتفاقا انسانی مخصوصا برای کسی که تجربی بوده خیلی آسونه

نسبت به درسای تجربی هیچه

البته که هر رشته ای سختیای خودشو داره

نه اتفاقا انسانی مخصوصا برای کسی که تجربی بوده خیلی آسونه نسبت به درسای تجربی هیچه البته که هر رشت ...

من دیپلم فنی 3.3.6هسم میتونم کنکور شرکت کنم؟! هیچ کتاب ندارم چی بخرم و و چجوری شروع کنم؟؟ 

من دیپلم فنی 3.3.6هسم میتونم کنکور شرکت کنم؟! هیچ کتاب ندارم چی بخرم و و چجوری شروع کنم؟؟ 

بله چرا که نه 

این کتابا منابع خودمه برا من که عالی بود ولی تو بازم اگه خواستی درباره ی منابع تحقیق کن:

فارسی :نشر الگو

دینی ،عربی،علوم و فنون: خیلی سبز

زبان: مبتکران

ریاضی:گاج

اقتصاد ،تاریخ، جغرافیا، روانشناسی ،جامعه شناسی،فلسفه و منطق :مشاوران

البته عمومیا که ظاهرا حذف شده 

بله چرا که نه  این کتابا منابع خودمه برا من که عالی بود ولی تو بازم اگه خواستی درباره ی منابع ...

جامع چی؟؟؟ من هیچ کتابی ندارم چکار کنم هیچ یتی هیچ کدوم از 3 سال انسانی؟! بعد الان ک سوابق تحصیلی 40 درصد هس ماک رشتمون انسانی نبوده چی تربیت کودک دیپلم فنی بودم تاثیرش چی میشه؟؟ 

جامع چی؟؟؟ من هیچ کتابی ندارم چکار کنم هیچ یتی هیچ کدوم از 3 سال انسانی؟! بعد الان ک سوابق تحصیلی 40 ...

همه ی اینایی که من گفتم منظورم جامع بود

برای کتابم ببین توی مدرستون یا کسایی که از انسانی مشناسی کیا پارسال دانشگاه قبول شدن میتونی از اونا کتاب بگیری ،یا مثلا همین امسال که نتایج اومد بهترین وقته

بعضی از کتابفروشی هارو من دیدم کتاب درسی میفروشن میتونی از اونا بخری

یا حتی میتونی به آموزش  و پرورش مراجعه کنی

فقط یادت باشه کتاب کمک درسی رو الان نخری بذار سال تحصیلی شروع بشه بعدش بخر

همه ی اینایی که من گفتم منظورم جامع بود برای کتابم ببین توی مدرستون یا کسایی که از انسانی مشناسی کی ...

آهان هم‌ کتابای 3 سال و هم‌ کمک درسی تست من فک کردم جامع ک بخرم دروس هس و پشت بندش تست گفتم ب کتابای درسی نیاز نیس