2821
2789
عنوان

ازمایش کاریوتایپ

2037 بازدید | 3 پست

سلام دوستان امکانش هست به من بگید این آزمایش برای چه کسانی توصیه میشه و اینکه هزینش چقدره

من  شکست در لانه گزینی دارم متعدد اصلا جنین لانه گزینی نمیکنه حتی با وجود درمان خود ایمنی با سروم و هچینگ شدن جنین بازم لانه گزینی اتفاق نمیفته و داخل اینستا یه خانم دکتر زنتیک گفتن ممکنه این آزمایش مفید باشه 

خواستم ببینم کسی انجام داده و اینکه برای منم مفیده یا نه چون دکترا معمولا بدون پول گرفتن چیزی را توصیح نمیدن

من به خاطر سقط مکرر انجام دادم  

آزمایش ژنتیک هستش همه‌ی کروموزوم های آدم رو دونه دونه بررسی میکنن عکسشو میدن و میگن که مشکل کروموزوم داری یانه .من و همسرم هردو انجام دادیم.برای شما هم لازمه انجام بدی.شاید یکی از کروموزوم های شما یا همسرتان مشکل داره که این اتفاق می افته. من تو بیمارستان محب یاس انجام دادم دکتر ژنتیک برام نوشت. هزینش با بیمه نفری 45بود پارسال و آزاد نفری یه میلیون.

البته باید مدارک سقط های قبلیمو می‌بردم بیمه مرکزی و از بیمه تأییدیه می‌گرفتم اگر تهرانی برو بیمارستان محب یاس از بخش ژنتیک بخواه راهنمایی میکنن خودشون.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 

سلام من هم مشکل شمارو دارم

۲بار آی وی اف ناموفق و یه بار هم سقط داشتم

من مرکز مام میرم.دکتر برای خودم و همسرم این آزمایشو نوشته .

گفته برم آزمایشگاه کریمی نژاد توی شهرک غرب

زنگ زدم وقت گرفتم.نفری ۱۸۰۰ پول آزمایش هست

🌹میشه لطفا منو یک صلوات مهمون کنید.ممنونم🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰