سلام دوستان امکانش هست به من بگید این آزمایش برای چه کسانی توصیه میشه و اینکه هزینش چقدره
من شکست در لانه گزینی دارم متعدد اصلا جنین لانه گزینی نمیکنه حتی با وجود درمان خود ایمنی با سروم و هچینگ شدن جنین بازم لانه گزینی اتفاق نمیفته و داخل اینستا یه خانم دکتر زنتیک گفتن ممکنه این آزمایش مفید باشه
خواستم ببینم کسی انجام داده و اینکه برای منم مفیده یا نه چون دکترا معمولا بدون پول گرفتن چیزی را توصیح نمیدن
آزمایش ژنتیک هستش همهی کروموزوم های آدم رو دونه دونه بررسی میکنن عکسشو میدن و میگن که مشکل کروموزوم داری یانه .من و همسرم هردو انجام دادیم.برای شما هم لازمه انجام بدی.شاید یکی از کروموزوم های شما یا همسرتان مشکل داره که این اتفاق می افته. من تو بیمارستان محب یاس انجام دادم دکتر ژنتیک برام نوشت. هزینش با بیمه نفری 45بود پارسال و آزاد نفری یه میلیون.
البته باید مدارک سقط های قبلیمو میبردم بیمه مرکزی و از بیمه تأییدیه میگرفتم اگر تهرانی برو بیمارستان محب یاس از بخش ژنتیک بخواه راهنمایی میکنن خودشون.
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد