2777
2789

سلاملکم 

حالتون چطوره 😍

عید همتون دونه دونه و تک تک مبارک باشه 😍😍😍😍

مرسی از رفقایی که عید تبریک گفتن. 🙏🤩

هر روزتون عید باشه و ان شالله عیدی رو از شخص مولامون امام علی بگیرید 😍😍

و در نهایت 

الحمدللہ‌الذے

جعلنا‌من‌المتمسکین

بولایة‌امیرالمومنین

علے‌بن‌ابیطالب♥️!😍🥺

👏🍀👏🍀👏🍀👏🍀👏🍀👏🍀👏

علي شاه💚

عَلي ماه💚

عَلي راه💚

عَلي نَصْرُمِن الله💚 

عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه💚

عَلي عِينِ يَقينْ است💚

عَلي بَر هَمه ى خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است💚

عَلي كاشِفِ هَر غَم💚

عَلي بَر هَمه مَرْحَم💚

عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم💚

عَلي هَستى خاتَم💚

عَلي بَرگِ بَراتِ هَمه ى خَلْقْ ز آتَش و جَهَنَّم💚

عَلي اصلِ وجودْ است💚

عَلي روى سُجودْ است💚

عَلي مَعدَنِ جودْ است💚

عَلي رازونيازْ است💚

عَلي سوزو گُدازْاست💚

عَلي مَحْرَمِ راز است💚

عَلي مُهرِ قبولي نَماز است💚

عَلي بَرْگ و بَراتْ است💚

عَلي حَجُّ زَكاتْ است💚

عَلي تَجَلّي صفاتْ است💚

عَلي بابِ نِجاتْ است💚

عَلي حَيّ و مَماتْ است💚

عَلي رَمْز عُبور و مُرور از روى صراط است💚

عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است💚

فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْ است..💚

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
عید شماهم مبارک عزیزم

😍🙏😘

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا از اقا براما عیدی بخواه

چششمممم... عیدی که واسطه نمیخواد😍شما از اقا بخواه من شک ندارم دست خالی برنمیگردی 😍

چششمممم... عیدی که واسطه نمیخواد😍شما از اقا بخواه من شک ندارم دست خالی برنمیگردی 😍

فعلن ک برگشتم😔😔😔دل سیاه دعاش ب هیچ جا نمیرسه 

شماهابرام دعاکنید با قلبای پاکتون سیده

سلام عزیزم یکی از تاپیک هاتون دیدم که از روی قران میتونید استخاره بگیرید،یعنی اون صفحه ای که میاد رو میتونید تفسیر کنید،الان بازم میتونید انجام بدین؟

خدایا دستانم را بگیر همه چیز رو به خودت سپردم🤍