2777
2789
عنوان

اردبیل

857 بازدید | 40 پست

بچه ها من میخوام برم اردبیل میشه بگید هتلهاشو جاهای دیدنیشو تو خود اردبیل هتل بگیرم یا شهرهای اطرافش یه جای سر سبز دوست دارم 

بهترین شیرینی فروشی اردبیل هم بگید ممنونم 

منم می‌خوام برم ولی خودمون اونجا خونه داریم به نظر من برو سرعین اونجا قشنگ تر و بهتر از خود اردبیل&n ...

جاهای دیدنیشو میشه بگی جایی که سرسبز و قشنگ باشه و بهترین شیرینی فروشی اونجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بیابسلامتی قدمت روچشم ،هواخوبه الان،هتل سبلان روبروی مسجدابوالفضل نرسیده ب عالی قاپو،هتل شیخ صفی توسه راه دانش روشنیدم بدنیستن ،ولی منزل هم هست که فکرکنم هزینه اش کمتره ،شورابیل ،بازار،سرعین ،خیابان شریعتی وپاساژها مثل الماس شهرهم خوبه ،اگه آبگوشت دوست داری سرکوچه معمارنزدیک چهارراه خیلی خوشمزه درست میکنه ،حلواسیاه وعسل  هم حتماازدده اوه رحمت بخرنزدیک عالی قاپو،بهترین شیرینی فروشیها توخیابون حافظه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
جاهای دیدنیشو میشه بگی جایی که سرسبز و قشنگ باشه و بهترین شیرینی فروشی اونجا

پل معلق مشکین دشت و حتما برو که بولاخلار تو نیر هست اونم جای سرسبزیه میتونین همونجا ماهی بگیرین کباب کنید خود اردبیل بیشتر جاهای تاریخی داره که من نرفتم و نمیدونم بهترین شیرینی فروشیش هم رفتم ولی اسمشو نمیدونم اگر اسمشو پیدا کردم بهتون میگم

شیزینی فروشیها مثل انتیک ،جشنواره ،سرسبزاردبیل نداریم فقط شورابیل قشنگه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
پل معلق مشکین دشت و حتما برو که بولاخلار تو نیر هست اونم جای سرسبزیه میتونین همونجا ماهی بگیرین کباب ...

ممنونم ازتون بولاخلار باید چوب ماهیگیری داشته باشیم؟ هزینش چقدره

پل معلق مشکین دشت و حتما برو که بولاخلار تو نیر هست اونم جای سرسبزیه میتونین همونجا ماهی بگیرین کباب ...

راستی وضعیت کرونا رو میشه بگید و هوا چطوریه بچه هم دارم لباس گرم بیارم

راستی وضعیت کرونا رو میشه بگید و هوا چطوریه بچه هم دارم لباس گرم بیارم

شهری که من می‌خوام برم نیر که از اول کرونا نداشت خود اردبیل رو خبر ندارم و اینکه کلا کرونا دیگه تموم شد و مثل یه سرماخوردگی طبیعیه و همیشه هست ولی نه مرگ و میر داره نه خطرناکه و بخاطر کرونا سفر خودتون رو خراب نکنید اینطوری که من اطلاع دادن شب ها خنک و یه سویشرت ببرین ولی در کل هوا گرم مثل کرج تهران 

نه خودشون اونجا جلو چشمتون ماهی میگیرن میدن بعد هم ماهی تو دریا نیست که تو یه حوضچه است 

من دو روز میخوام اردبیل برم برای این هیچ جاشو نمیشناسم تو گوگل دیدم اما کسانی که رفتن و کسانی که اون جا زندگی میکنن بهتر میتونن راهنماییم کنن تو این دو روز میخوام چند جا رو بگید