2777
2789

فلانی رفته کیش، شوهرم گفت کیش الان گرمه و.. دوستش مثلا شوخی میکرد گفت اره دیگه کم تجربه ست و ... ی دفه شوهرم گفت خونه هستم (یعنی هر حرفی نزن ) داشت شوخی های خارج از روابط خانوادگی میکرد.این دوستش تنهایی ترکیه هم رفته بدون زن و بچش ب اسم ماموریت . دیگه خدا میدونه واقعا ماموریت بوده یا نه. کلا زیادم مجردی میچرخه مثلا هفته ای ۲ یا ۳ بار . یک بار ک رفته بودیم خونشون همسرش بهم گفت این مجردی چرخیدنش خیلی اذیتم میکنه. دوتا هم بچه دارن. شوهرمم ترقیب میکرد بره بگرده باهاش. خلاصه که نمیدونم داشت چیا میگفت پشت گوشی ک شوهرم رفت اتاق درو بست ک من نشنوم. منم انگار همه رو شنیدم وقتی شوهرم بعد تماسش صدام کرد اول اعتنا نکردم بعد گفتم چرا با یه بی خانواده ی بی عفت کلام هم کلام میشی و دوستی؟ اول هیچی نگفت بعد چند دقیقه اومد  اونم قیافه ادمایی ک خودش میدونه چه گندی زده شده و حرفای اون طرف زشت بوده اما میخواد عادی جلوه بده ب خودش گرفت دست ب کمر وایساد و گفت چیه چرا تو قیافه ای .. ی نگاه بهش کردم و رفتم با چهره ی عصبانی هیییچی نگفتم اونم رفت

بنظرتون باید عکس العملم چی باشه

این طرف دوست دوستشه گاهی باهم حرف میزنن

قرار هم گذاشتن باهم برن بگردن ی روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ اخه این یارو ی ذره ب عنوان همسر رفتاراش خارج از عرفه 

همه مردا باهم از این حرفا میزنن

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

همسرت بدش نمیاد گاهی تفریحی باهاش بره عشق و حال یه جورایی هوایی شده حواست باشه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
مثلا چطور سیاستی؟

نمیدونم چی روی شوهر شما جواب میده ولی همسرم دقیقا یه دوست اینجوری داره تازه اون خیانتم میکنه.ولی من باهاش حرف زدم که این ادم برا زندگیمون خطرناکه ...اونم فهمیده دیگه خیلی کم باهم ارتباط دارن