ارثیه. ببین من انقد خوردم فقطخودم چاق شدم بچه م 3کیلو شد نرمال شد نمیگم کمه ولی من هی میخوردم که تپلی بشه مثلا 4کیلوبشه اما به جاش 20 کیلو فقط چربی واسه خودم شد 😐😂
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
عزیزم نگران نباش گاهی سونو اشتباه میکنه...اما شما بادام هندی،بادام درختی،گردو،فندوق،پسته و مویز افغانی، بستنی، دلستر و مایعات زیاد بخور وزن جنین میره بالا...اینایی که گفتم یعنی مغزیجات و مویز و بستنی رو هر روز بخور ...
امیدوارم حتی نگفت زایمانت چیه ای خدا از دست این دکترا بخدا پیشه بهترین دکتر زنان شهرمون میرم بعد از اول بارداریم ویتامیناو قرص آهن هم خوردم اولاش یکم بخاطر حالت تهوع خوراکم خب نبود ولی بعد تقریبا ۲۰ هفته خوب شدم دیگه همه چی میخوردم نمیدونم چرا اینطوری شد
بخدا همچی میخورم همیشه با کلی ذوق میرفتم سونو اینا این سری حالمو گرفت
خب شما اینا رو از این ببعد بیشتر بخور و بستنی هر روز و ده روز دیگه دوباره برو سونو ببین بچه وزن گرفته یا نه....آخه منم همه چی میخوردم اما ده روز اینا رو بیشتر خوردم وزن بچه موقع زایمان نرمال بود