2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

5980 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .دختر من ۴ماهشه و شیر خودمو میخوره 

تازگیا هر ۴الی۵روز یکبار مدفوع میکنه .خیلی میترسم.

به دلیل حساسیت به پروتئین گاوی وزنگیریش کند بود و دکتر شربت زینک و ام سی تی اویل دادن وقتی دیدم اینجوری شده شربتاشو قطع کردم ولی همچنان دیر به دیر پی پی میکنه.چه کنم خیلی میترسم 🥺

چرب کن مقعدشو با روغن زیتون

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرب کردم شکمشم ماساژ میدم .شکمش خالیه.انگار نه انگار چند روزه پی پی نکرده .فقط باد ول میده

چجوری چرب میکنی؟

گوش پاک کن روغنی کن یکم جا کن مقعدش

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

پسر منم ده روز یبار یا هفته ای یبار اونم شیاف میذاشتم براش پی پی میکرد تا اینکه شیر خشک مخصوص داد دکتر کم کم خوب شد وزن گیریش هم که از تولدش تا الانش که یازده ماهشه خیلی کمه . از دو روزگیش رفلاکس شدید داشت تا چهار ماهگیش

پسر منم ده روز یبار یا هفته ای یبار اونم شیاف میذاشتم براش پی پی میکرد تا اینکه شیر خشک مخصوص داد دک ...

ای بابا .همش با خودم میگم چرا این قدیمیا ده تا ده تا بچه میاوردن همه اوکی .حالا ما یه دونه اوردیم دهن خودمون و همرو سرویس کردیم 

ای بابا .همش با خودم میگم چرا این قدیمیا ده تا ده تا بچه میاوردن همه اوکی .حالا ما یه دونه اوردیم ده ...

اره بخدا همینو بگو نمیدونم چرا😁 والا پوستم کنده شده تو همین یازده ماه اونم دست تنها تو کشور غریب.انشا..که بقیش خوب باشه و دختر گل شما هم شاد و سلامت باشه 

تا ۸ روز ظاهرا طبیعیه. ولی ببین اگر سفته و یبوسته پیگیری کن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ای کوچیک اینجوری میشن...دکتر من معاینه کرد گفت تا ۱۰ روز هم پی پی نکنه اشکالی نداره‌...ولی بچه من مشکل نداشت معاینه شد...

بعدا هم درست شد...الان روزی ۲ باز پی پی می‌کنه...

اولا خودت هم باید تغذیه خوبی داشته باشی...هروز انجیر بخور..

مایعات بخور...اگه خودت دیر ب دیر میری دستشویی بچت هم مثل تو میشه..ولی باید معاینه بشه.