2777
2789
عنوان

هر کاری برای قد بلند شدن بچتون انجام بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 22 پست

من و شوهرم ۱۵۸ هستیم قطعا بچه هام از این بلندتر نمیشن

الهی بمیرم پسر هم هستن

چرا منو ندادن به بع مرد قد بلند🥴😂

شاه نشین قلبم👑 چراغ خانه ی دلم🧿 دلم لحظه ای نیست ک هوایت نکند                                        ولی حیف صدحیف ک سرنوشت من و تو میانش هزاران دریا و اقیانوس فاصله هست                         ای شاه قلبم دردانه ی من نکند دلت از دل من کنده شود ک آن روز ینی یاس من                                                                                                     خداوندا ای بخشنده بخشایشگر ای خدای بزرگ جیگرگوشه هام رو به تو سپردم هر جا هستن از بلا دور باشن الهی یا رب تو خودت مواظب عزیزای دلم باش عاقبتشون رو خیر کن و دلشون همیشه شاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ادمیزاذ هر چی باشه عاشق تضادشه قد کوتا بلند مو صاف فر چاق لاغر همه عاشق تضاد خودشونن

دقیقا انگار روی چیزی ک نداریمش حساس میشیم مثلا من روی قد بلند😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

وایی من پسرم خیلی کوچولو و ریزه میزه اس نسبت ب همسناش 😑😑😣😣  اشتهام ک افتضاح 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

پسر بنظرم خیلی مهمتره و روی جذابیتش تاثیر داره 

دختر هر شکلی نازه بنظرم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736