2777
2789

مث من حسرتش تو دلش نمونه بی هزینه ترین کار نصب برنامه رو گوشی اینا ک ورزش میکنن تو گوگل پلی بزنین میاره با والیبال و بسکتبال

من ک کلا خانوادگی بلند قدیم اما خو من از بچگی ژیمناستیک کار کردم والیبالم همینطور

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندی 

170

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اول که ژنتیک 

جلوگیری از بلوغ زودرس 

کنترل وزن و عدم چاقی 

تغذیه سالم و حذف فس فود ها و نوشابه و بستنی و شیرینیجات و جایگزین کردن غذاهای سالم! لبنیات مخصوصا 

ماست و شیر و تخم مرغ هر روز! مغزها و میوه ها و سبزیجات! گوشت رو یه طوری میپزم که بخورن و بدشون نیاد...

ورزش دائمی ( دختر من اسکیت می‌ره و شنا)

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
منی از قدم ۱۷۴ و عاشق قد کوتام:/

من قدم ۱۵۶ و عاشق قد بلندم😂😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

چند بار هم دکتر بردمش

ولی همسرم رضایت نداد هورمون رشد تزریق کنیم بهش

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

قدم یکی از ویژگی هایی که خدا به من داده و هرچی خدا به من بده برام ارزشمنده چه کوتاه چه بلند هر چند به نظر خودم بلند بهتره اما اگه نشد اصلا حرص نمیخورم 

هر کس یک ویژگی داره و بر اساس همون از بقیه جدا و متفاوته 

تو هم خودتو اذیت نکن و بخاطر اسن چیزا ناراحت نباش