2777
2789

معنی‌؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم نداشتیم این اسمو تو فامیل

منم میخوام اگه یروز دختردار شدم اسمشو بذارم نامیرا ولی از همین الان نگرانم ثبت احوال قبول نکنه  

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
ماهم نداشتیم این اسمو تو فامیل منم میخوام اگه یروز دختردار شدم اسمشو بذارم نامیرا ولی از همین ...

من دوست داشتم اسم خاص و تک رو بچه ام بزارم میگن ثبت احوال به اسم های مشترک گیر میده

من دوست داشتم اسم خاص و تک رو بچه ام بزارم میگن ثبت احوال به اسم های مشترک گیر میده

آره از شانس بد من نامیرا هم مشترکه

ولی فکر کنم اگه کسی قبل از بچه ی تو اسمش هاویر ثبت شده باشه واسه بچه ی تو هم قبول میکنن این اسمو ثبت کنن

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
اجازه دادن که بزاری؟

هنوز بچه ای ندارم  ولی به این اسم علاقه دارم

در کل ثبت احوال خیلی اذیت میکنه من برا تغییر فامیلیم خیلی دردسر کشیدم...بنظرم یه سر برو ثبت احوال شهرتون یه سوال کن ببین اسم هاویر رو ثبت میکنن یا نه

هنوز بچه ای ندارم   ولی به این اسم علاقه دارم در کل ثبت احوال خیلی اذیت میکنه من برا تغییر فا ...

اره باید بپرسم بعد۸ ماه من وشوهرم به یه اسم مشترک رسیدیم اونم گفتن شاید نشه حالم گرفته شد