2777
2789
عنوان

کیا غریب و تنهان ؟؟

78 بازدید | 8 پست

کیا مثل من خیلی تنهان؟؟ بیان همو پیدا کنیم.نه خواهر دارم نه پدر مادرم تو شهرم هستن نه فامیل.فقط خانواده و فامیل شوهرم هستن که هیچ کدوم رفت امد نمیکنن.بعد از حاملگیم هم شوهرم باهام سرد شده دبگه اصلن بهم محبت نمیکنه بگو بخند نمیکنه.خیلی احساس تنهایی میکنم.میخوام بدونم کسی هست مثل من؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من که خیلی سخته.شوهرم بیشتر از همه سختش کرده برام

بهت محبت نمیکنه درطول روز یا نمیرین بگردین بیرون واینا 

من از شهر بزرگ اومدم جای کوچیک یکم سختمه امکانات کمه عادت نداشتم 

شوهرت هروقت بگی نمیبره تورو خونه بابات؟ چطوریه مگه؟

بهت محبت نمیکنه درطول روز یا نمیرین بگردین بیرون واینا  من از شهر بزرگ اومدم جای کوچیک یکم سخت ...

از شهریور پارسال رنگ خونه مادرمو ندیدم به جان بچم.نه هیچ جا نمیبره.من که هیچ محبتی ندیدم ازش.حتی جای خوابشو از من سوا کرده.اصلن بهم محل نمیده.خیلی دلم شکسته.خانوادمم اصلن انگار منو فراموش کردن.بعد از از زایمان یه دفعه اومدن بچمو و خودمو ببینن.اخساس میکنم بغض داره گلومو تیکه میکنه.

الهی من بمیرم واسه تو 💔 برای ارامش دلت ایه الکرسی میخونم 

خدا نکنه.ایشالا همیشه زنده و‌سلامت باشی خواهر.چند شب پیش خونه مادر شوهرم بودیم مهمون داشتن وقتی برگشتیم کلا حالم بود.از بس نگاه مغرور و خودشونو میگیرن.چند تا زن و شوهر جوونم بودن اونقدر شوهراشون بهشون محبت میکردن من بیچاره مثل بچه یتیما تنها نشسته بودم .بچمم نذاشت نفس بکشم یه نفر نپرسید تو‌اصن شام خوردی با بچه؟ از اون روز حالم بدتره