2777
2789

اونطوری که می خوان

اونطوری که دوست دارن

شاید من اگه جای شهره لرستانی بودم نزدیکای شصت سالگیم عمل نمیکردم

ولی حقیقتا ته قلبم بهش افتخار میکنم که چقد آدم میتونه عزت نفس داشته باشه

خوش بحالش:)))))) 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

خیلی دوسش دارم هر موقع دعوت میشد برنامه های مختلف یادمه تا چند وقت همه ازش حرف میزدن ، قبل از عمل هم محبوب بود

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خوشم اومد از شجاعتش 

الان هم‌دیر نشده اما این همه زجری که‌سالها متحمل میشد رو به خاطر حرف مردم ایکاش این همه سال طول نمیداد 

این نشون میده چقد فقر فرهنگی داریم!

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱
خیلی دوسش دارم هر موقع دعوت میشد برنامه های مختلف یادمه تا چند وقت همه ازش حرف میزدن ، قبل از عمل هم ...

آره تو شباهنگ هم گفت دوست دارم ریش داشته باشم

شجاعتش تحسین برانگیزه

من هم خوشم اومد از شجاعتش   الان هم‌دیر نشده اما این همه زجری که‌سالها متحمل میشد رو به خ ...

میگن بخاطر پدر مادرش نکرده بعد فوت اونا عمل کرده 

ولی قطعا بیست ساله پیش خیلی بیش تر از الان مسخره و اذیت میکردن

میگن بخاطر پدر مادرش نکرده بعد فوت اونا عمل کرده  ولی قطعا بیست ساله پیش خیلی بیش تر از الان م ...

الان هم مورد تمسخرو  قضاوت قرار میگیره 

چه الان‌چه ۲۰ سال پیش فرق نمیکرد 

اما خیلی براش خوشحال شدم اکلیلی شدم:)🙂

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱