اونجا که رفتم برا ماشین پرس و جو کنم کی میاد ، ب دختره گفتم این بار که ماشین ثبتنام کردن تو برام ثبتنام کن یه تومن شیرینی میدم بهت. دختره رو ی بار دیدم انقد با عشوه راه میرفت و ناخن های نارنجی دراااز کاشته بود و یطوری ب من نگاه میکرد .. شوهرم ک گفت خوشم نیومد . شمام بودین اینطور حسی داشتین؟ ۲ نفر دیگه هم اونجا کار میکنن. گفت دختره گفته من سری پیش ثبتنام کردم درومده منم دادم اون ثبتنام کنه . اصلا همین ک با اون هم کلام شده بدم اومد
رو خودت کار کن . اعتماد به نفس و عزت نفستو ببر بالا ک این قدر ب هر ناخون درازی حسودی نکنی.
حسود نیس .حساسه . ما خانوما خودمون خودمونو بدنام کردیم . حس تملک داره به شوهرش .حق هم داره . تو ایران یه مرد به زنش حساس باشه میگن غیرتیه اما برعکسش باشه میگن زنه حسوده اما حسود نیس عاشق شوهرشه حس مالکیت داره
از سرو وضعش خوشم نیومد ی نگاه با عشوه ی مغرور داشت و ناز و ادا ک مناسب محیط کار نبود
مبدونی چکار کنی؟ بشین با شوهرت حرف بزن . عین حرف منو بهش بگو . بگو من بهت اعتماد دارم اما حساسم خاهشا این رفتارا رو نکن . این حسمم احساس تملک و عشق من به توعه وگرنه برام مهم نبودی . منم به نامزدم اینارو گفتم .الان قشنگ خودش دیگه منو می شناسه و خیلی حواس جمع شده و میدونه چجوری رفتار کنه. توام آروم و با سیاست مث من باهاش بحرف .