2777
2789
عنوان

تو نمایندگی ماشین یه دختره هست با تیپ ناجور که امروز شوهرم میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 24 پست
رو خودت کار کن . اعتماد به نفس و عزت نفستو ببر بالا ک این قدر ب هر ناخون درازی حسودی نکنی.

حسود نیس .حساسه . ما خانوما خودمون خودمونو بدنام کردیم . حس تملک داره به شوهرش .حق هم داره . تو ایران یه مرد به زنش حساس باشه میگن غیرتیه اما برعکسش باشه میگن زنه حسوده اما حسود نیس عاشق شوهرشه حس مالکیت داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اون چشه که همکلام شده بدت اومده  یعنی اینقدر اعتماد بنفس ندارین همش دنبال این هستین شوهرتو ...

از سرو وضعش خوشم نیومد ی نگاه با عشوه ی مغرور داشت و ناز و ادا ک مناسب محیط کار نبود

حسود نیس .حساسه . ما خانوما خودمون خودمونو بدنام کردیم . حس تملک داره به شوهرش .حق هم داره . تو ایرا ...

من خودم متوجهم و این طبیعیه.اما میگم واسه اینکه  کمتر اذیت  صه ب خودش بیشتر توجه کنه .

از سرو وضعش خوشم نیومد ی نگاه با عشوه ی مغرور داشت و ناز و ادا ک مناسب محیط کار نبود

بخاطر همسرتون نمی‌تونید به ملت بگید چطور رفتار کنن اگه همسرتون اینقدر سسته پس هرروز باید دنبالش راه بری به کسی بر نخوره مخش زده شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

مبدونی چکار کنی؟ بشین با شوهرت حرف بزن . عین حرف منو بهش بگو . بگو من بهت اعتماد دارم اما حساسم خاهشا این رفتارا رو نکن . این حسمم احساس تملک و عشق من به توعه وگرنه برام مهم نبودی . منم به نامزدم اینارو گفتم .الان قشنگ خودش دیگه منو می شناسه و خیلی حواس جمع شده و میدونه چجوری رفتار کنه.  توام آروم و با سیاست مث من باهاش بحرف .

همسرم سست نیست که من حساسم 😔😔😔

خوب نباش عزیزم همیشه بخودت بگو اگه قراره زرتی با حرف و نگاه کسی نظرش جلب شه پس ارزشی نداره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مبدونی چکار کنی؟ بشین با شوهرت حرف بزن . عین حرف منو بهش بگو . بگو من بهت اعتماد دارم اما حساسم خاهش ...

خیلی چیزا رو خودش میدونه خیلی وقتا دقت کردم رفتارشو اما بعضی چیزا هم نمیدونه .. باید اول مطمئن شم بعد بهش بگم . مرسی عزیزم