2777
2789

ارع میشه اما هربار میری قبلش ی بی بی بزن من  تو بارداری جراحی هم کردم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بله فقط به دکتر نگی من اقدامم 

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دندوناتو درست کن مخصوصا عقلارو بکش هیچ دردی بالاتر از دندون درد تو بارداری نیست

من همیشه دوستم میگفت قبل بارداری برو  گفت حالا مگه من باردار میشم اصلا

حالا ک باردار شدم از دندون درد مردمو زنده شدم هیچ لذتی نبردم بچمم چقد اذیت شد از استرس و غذانخوردن و‌گریه های من

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عزیزم میگن لترزول بیشتر جنسیت پسر میشه به نظرت درسته ؟ دکتری که بهت این قرصو داده چیزی نگفته بهت

والا چیزی نگفت فقطگفت بعد امپول ک زدی ۳ شب نزدیکی کن بعدش نکن ک  پسرشه

والا چیزی نگفت فقطگفت بعد امپول ک زدی ۳ شب نزدیکی کن بعدش نکن ک  پسرشه

میگم آمپول از کجا خریدی دکتر به منم لترزول داده ولی آمپول نداد 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
اخه توی اقدامم امپول زدم بد نیست برم درست کنم

ن عزیزم اشکالی نداره به دکترم بگو حتما من س ماه باردار بودم نمیدونستم چقد مسکن و زعفرونو اینا خوردم