2777
2789
عنوان

فولیکول

82 بازدید | 6 پست

سلام خانما من دوماه بود اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم و هردوماه پریودم عقب میفتاد این ماهم باید ۴ روز پیش پری میشدم که نشدم رفتم دکتر و سونو نوشت گفت تنبلی داری و سایز فولیکول زده بود ۵.۵ این خیلی پایینه؟استرس گرفتم که نکنه هیچوقت مادر نشم البته دکتر دارو داد گفت با دارو حل میشه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

همش دوماه اقدام کردی. ونشدی و استرس گرفتی؟؟؟؟؟

اولا ک درمان میشی...

دوما همین استرس از صد تا مرض بدتره و تا صدسالم دارو بخوری و این استرس همراهمت باشه هییییچ نتیجه مثبتی نمیگیری...

سوما...ادمای سالم هم تا یه سال وقت دارن واسه باردارشدن...

چهارما به فولیکول و این چیزا هم اصلا فک نکم چ ذهنتو درگیر نکن.بخواد بشه باتنبلی و قرص و ک ا. ن دو مو ...فولیکول کوچیک و ...هم میشه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
همش دوماه اقدام کردی. ونشدی و استرس گرفتی؟؟؟؟؟ اولا ک درمان میشی... دوما همین استرس از صد تا مرض ب ...

ممنون از پیامت عزیزم آخه اولین باره سونو میدم واین چیزارو دیدم فکر کردم باید خیلی بالاتر باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از پیامت عزیزم آخه اولین باره سونو میدم واین چیزارو دیدم فکر کردم باید خیلی بالاتر باشه 

ن بابا نگران نباش....

من خودم دوسال ونیم تحت درمان بودم و تنبلی داشتم و بلاخره باردارشدم..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

سلام گلم 

میشه جواب بدید🙏

بعد از چندماه اقدام باردار شدی؟ 

علائم چی بود؟ 

۵ماه اقدامم، ماه قبل پری شدم بعد پاکی با فاصله ۴روز دوباره پری شدم دکتر گفت ب خاطر اقدام 

جستیران داد بخورم و اقدام کنم 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
سلام گلم  میشه جواب بدید🙏 بعد از چندماه اقدام باردار شدی؟  علائم چی بود؟  ۵ماه ا ...

سلام بعد این تاپیک دیگه باردار شدم دکتر به من کلومیفن داد خودمم یکماه رژیم غذایی گرفتم به هیچ وجه لب به سردی نمیزدم 

سلام بعد این تاپیک دیگه باردار شدم دکتر به من کلومیفن داد خودمم یکماه رژیم غذایی گرفتم به هیچ وجه لب ...

بعد از چندماه گلم؟ 

مثلا چیا میخوردین؟ 

چیا نمیخوردین؟ 

واقعا تاثیر داره؟ 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚