2777
2789

تا اينكه يه روز سر صف اعلام كردن امسال قراره بدون اينكه آزمون بگيرن هركى تيزهوشان هس تيزهوشان بمونه🥸🥸🥸🥸🥸🥸

قيافه مننن🥸🤩🥳😍😍😍😍

ينى بدون اينكه ازمون بديم همممه باقى مونديم تيزهوشان😍

ينى داشتيم ازين خبر بهتر؟؟😍

حالا نه كه تيزهوشان خبر خاصى باشه عا

بيشتر اينكه آبروم نره برام مهم بود👩🏻‍🦯

❌اشتباه نشه منظورم اين نيست هركس قبول نشه ابروش ميره اصصصصلا اين منظورم نيست❌

ازين لحاظ ميگم كه من ابتدايي تيزهوشان قبول شدم و همه فاميل فكر ميكردن دگ من مغز متفكرم😂🙌🏼 و بعد اگه منو ازون مدرسه بيرون ميكردن ممكن بود خانوادم ناراحت بشن🥺 وگرنه كه دركل تيزهوشان خبر خاصي نيس و كسي كه قبول نشه هم فدا جفت چشاش بابا😁💕

خب چى ميگفتم؟؟ اهاا با همون وضع درسى افتضاح وارد مدرسه ى متوسطه دوم شديم.

دوستام تونستن خودشونو تو درس بالا بكشن ولى من يه حالتى بودم انگار هرچى ميخوندم نميشد!

ميخوندما خيليم تلاش ميكردم ولى باز انگار نميشد هى نمره هام خوب نميشد🥺 به خصوص تو رياضى كه افتضضضاح بودم

كلا ميخوام بگم طبيعيه ادم تو اين دوران افت كنه...

سال بعدش شروع كردم كلاس رياضى رفتن و يه مقداري باهاش اشتي كردم ولي بازم نه درون حد كه خوب باشم توش👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

و امّا اينجاشو گوش كن❌

دهم و يازدهمم رو

اينجورى بهت بگم كه درس ميخوندما

ولى تست كار نميكردم

تست

تست

يعنى اين دقيقا اولين اشتباهيه كه باعث شد پشت كنكور بمونم❌ (البته بگم اگه جبرانش ميكردم جاى اميد بود ولى مشكل اينه حتى جبرانش هم نكردم)

اين دو سال همش فكر كنكور تو سرم بود ولى اقدام خاصي براش نميكردم

يني ميكردما ولي بلد نبودم🥺

گيج بودم

گيج شدييييد

و يچيز خيلييييى مهم درمورد مشاورى كه داشتم بگم... (بقيش قسمت بعد)

#انگيزشي #قبول #قبولی_کنکور #قبولی_پزشکی #پزشكي #دندانپزشکی #مشاوره_رایگان #مشاوره #داستان_واقعی #داستان #انگيزش #كنكوريها #كنكور #كنكور٩٩ #گيلان #مازندران #رشت #قشم #هرمز

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

خلاصه مشاور سال اولم خيلى دقيق راهنماييم نميكرد🥺 ينى براى منى كه واقعا نميدونستم راه درست چيه اصلا كمك كننده نبود

( اين دومين دليليه ك بنظرم نتونستم سال اول قبول شم❌) بچه ها مشاور خييييلي مهمه بخدا

توروخدا تو انتخابش دقت كنين🥺

من سال دوم وقتى مشاورمو عوض كردم كااااملا حس ميكردم چقد باسواد تره و چقد دقيق راهو نشونم ميده🥺❤️ حالا بهش برسيم تعريف ميكنم..

خلاصه كه دهم و يازدهم بجاى اينكه راهو درست برم و تست كار كنم و بارى از دوشم وردارم؛ گيج و ويج گذروندم و به خودم ميگفتم خب حالا تو كه هنوز كنكورى نيستى؛ كنكورى بشى همه اينارو ميخونى دگ تستم ميزنى🥰

ببين نميگم شدنى نيستااا!

دقت كن!

شدنيه🙌🏼

خيليا هستن حتى تو ٥ماه تونستن قبول بشن!

ولى من دارم خاطرات خودمو ميگم؛

من ادم استرسى بودم

من ادم اخرين لحظه نبودم

ادمي نبودم ك بتونم خودمو تو ٦ماه جمع و جور كنم و كنكورمو خوب بدم🥸

منى كه اينطوريم باااايد از دهم شروع ميكردم👩🏻‍🦯

نكردم...

و براي همين سال اول قبول نشدم👩🏻‍🦯

خب داشتم ميگفتم...

زد و اسم (كنكورى) افتاد رو ما👩🏻‍🦯

كنكوري شديم و استرس بالا

اكثر بچه هاى مدرسه خودشونو جمع و جور كرده بودن

ترازا همه از ٦٥٠٠ تا ٧٠٠٠ و خوردي...

من ترازم چند؟ ٥١٠٠ ٥٢٠٠ تازه با كلللى زور و تلاش👩🏻‍🦯

ينى منم قدر همونا ميخوندم ولى چون بلد نبودم چه راهى درسته انگار داشتم درجا ميزدم.

انگار ميدويدم ولى روى تردميل🙂 و به هدفم نميرسيدم😢

ديگه جلوى خانوادم شرمنده بودم ولى اونا هم چون ميديدن كه من واقعا درس ميخونم ولى ترازم كم ميشه چيزى بهم نميگفتن🥺

اگه نميخوندم يچيزى... ولى واقعا ميخوندم و نميشد...🥺

وقتى دوازدهمى شدم نميدونستم حجم درسا انقدر زياد ميشه🙂 با اون برنامه ريزى بى هدف و غيراستانداردى هم كه داشتم واقعا حق داشتم كه به هيچى نرسم...🙂🙌🏼 شايد اگه يكى دستمو ميگرفت تو همون مدت كم هم ميتونستم اما نبود كسى💔

شد عيد...

هرچى به كنكور نزديك تر ميشدم مطمئن تر ميشدم كه قرار نيست به پزشكى برسم🙂 چون بهرحال فقط خودم ميدونستم اوضام چطوره🙂💔 واى خيلى حس و حال بدى بود

همه تلاشتو ببينن؛ همه تحسينت كنن؛ همه بگن ما مطمئنيم تو مثل هميشه موفقى... ولى تو خودت بدونى چى قراره بشه💔

ازمون هاى سنجشى كه قبل كنكور ميگرفتن رو هم دادم... راضى نبودم زياد. دگ كاملا ميدونستم امسال نميشه ولى❌ ولى❌ اينجاش خييييلى مهمه

(قسمت بعدو اصصلا از دست نده يه سرى نكات مهم بايد بدونى)

#كنكور #انگيزشي #قبولی_پزشکی #دندانپزشكي #بلاگر #عيد #آزمون #قلمچى #مشاوره #داستان_کوتاه #داستان_واقعی #درس #امتحانات #عيدنوروز #كنكور١٤٠١

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

اينجاش خييييلى مهمه!

با همووون روحيه ى بد خداى من شاهده تا اخرين لحظه درس خوندم و جنگيدم 🙂🌱

ميخوام اينو بگم بهت؛ شايد تلخ باشه ولى واقعيته رفيق... گوش كن به من:

🟣اگر

آدمى هستى كه

يه ماه مونده به كنكور جا ميزنى...

مطمئن باش بهت ده سال هم وقت بدن بازم جا ميزنى🙂🙌🏼🟣

من جا نزدم.

براى تك تك حرفام شاهد دارم

مادرم كه تك تك اين روزهارو ديد❤️

جا نزدم!🙌🏼

با اينكه ٩ ماه هيچ پيشرفتى نميديدم جا نزدم🙂

ميدونى كه چقدر كار سختيه كه مدااام شكست بخوريو جا نزنى؟

با اينكه راهم غلط بود جا نزدم و ادامه دادم

ادامه دادم تا شب كنكور درس خوندم🙌🏼

و ميدونى چيشد؟🙂

اين جا نزدنه

اين خوندنا

سال دوم عجحجججيب دستمو گرفت🙂❤️

پس حتى اگه ميدونى اوضاعت خوب نيست ادامه بده رفيق🌱

مطمئن باش سال ديگه ك ميخواى براى كنكور بخونى اطلاعات قبليت هرچقد بيشتر باشه تو خفن تر و فوق العاده تر ميشى😎🙌🏼

خلاصه رسيد روز كنكور

ديگه گفتم شقايق تو همه ى تلاشتو كردى هرچى شد شد... اگرم قبول نشدى لابد قسمتت نبوده خانم دكتر بشى ديگه🙂 (چونكه اصلا اصلا قصد نداشتم پشت كنكور بمونم قرار بود همون اولين سال هرررچى قبول شدم برم)

روز كنكور حس خيلى بدى داشتم🥺

ذهنم خيلى نامرتب بود

ميدونستم اوضام خوب نيس

ولى خودمو اروم كردم و از لا به لاى همون ذهن نامرتبم هرچى اطلاعات داشتم بيرون كشيدم و كنكورمو دادم.

تابستون بعدش كلللى تفريح كردم ولى انگار يچيزى كم بود🙂 ته دلم شاد نبود💔 مدام يادم ميفتاد كه قراره ارزويى كه از بچگى داشتمو فراموش كنم🥺

تا اينكه رتبم اومد. شدم ٦٦٠٠ منطقه دو🙂 ميدونستم با اين رتبه پزشكى قبول نميشم حتى پرديس. چون بهرحال پزشكى پرديس درسته شهريه پردازه ولى بازم نهايتا تا ٢٠٠٠ ميگرفتن و من خيلى دور بودم ازش🙂💔

تحقيق كردم فهميدم ممكنه بتونم دامپزشكى ازاد قبول بشم تهران يا اصفهان و اينا.

دگ كاملا پذيرفتم كه قراره دامپزشك بشم و رفتيم براى انتخاب رشته..

اول نااميدانه و درواقع الكى همه دندون ها و پزشكى هارو نوشتيم (كه خب مشخص بود قبول نميشم) بعدش هم دامپزشكى هارو زديم و بعدش هم تمام رشته هاى پيراپزشكى همه رو نوشتم كه بالاخره يكيش بگيره.

تا اينكه❌❌

اينجاى قضيه باعث شد اينجا باشم🙂💕

يكى از اشناهامون كه خودش مشاور بود به خانوادم گفت توروخدا اينكارو نكنين🙂🙌🏼

(اين اتفاق زندگيمو عوض كرد تو پست بعدى حتما بخونين💕)

#كنكور١٤٠١ #كنكور #قبول #قبولی_کنکور #داستان #داستان_واقعی #تجربي #رياضي #مشاوره #مشاوره_رایگان #مشاوره_تحصیلی #مشاوره_کنکور #پزشكي #دندانپزشکی #گيلان #گيلانگردي #بلاگر_ایرانی #بلاگر_انگیزشی #انگيزشي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم شكست؟ بازم ترازاى افتضاح؟ نميخواااام😭

و اصلا گوش نميدادم مشاورم چي ميگه👩🏻‍🦯

گفتم ببخشيد من يه لحظه ميتونم برم دسشويي؟

گف برو عزيزم

هيچوقت يادم نميره تا رفتم صداى مشاورم رو شنيدم كه به مامانم گفت: اين چقد داغووووونه روحيه ش!!؟

مامانمم گفت چون اصلا تصورشم نميكرد دوباره بخواد كنكور بده.

خلاصه مشاور برنامم رو ريخت از تايم كم برام شروع كرد تا دوباره به درس عادت كنم🥺

رفتم خونه.

يكي دوروز خوندم...

گذشت و گذشت

شايد باورتون نشه بچه ها...

حتى دوهفته نشد كه نااميدي جاشو داد به خوشحالى و تعجب!!😧

چرا؟ چون درسا رو هرچند ناقص ولى خونده بودم و الان سرعتم خيلى بهتر شده بود توى خوندنش!

تستارو خيلى بهتر ميزدم!😍

از همممه مهم تر

ديگه نه مدرسه داشتم

نه امتحان

نه بحث و جدال با مدير مزخرفمون و اذيتاش

نه رقابت با اشناها

نه وقت تلفى!

مدرسه نرفتن باعث شد حتى تايم تفريحمم بيشتر بشه يني بتونم ازادانه هم درس بخونم هم گاهى بيرون برم!🥺🥰❤️

همين مسائل باعث شد طي دوهفته روحيه م چنان خوب شد كه مططططمئن شدم اگه امسالو خوب بخونم قطعا قبولم🤩🤩🤩

چرا قبولم؟؟ همون كه قبلا بهتون گفته بودم؛😊

چون سال قبلش دقيقا (تا اخرين لحظه) جنگيده بودم😍🙌🏼

خب حالا بگين

اگه من سال قبلش ميگفتم خب من كه قبول نميشم و درسو كلللا ول ميكردم؛ ايا سال دوم انقد راحت بودم؟ معلومه كه نه!😊

من سال دوم راحت بودم چون سال اول رو خوب خونده بودم و سال دوم واسم حالت مرور داشت انگار!🤭 درواقع اون مروري كه سال اول كلا بهش نرسيدم رو بايد جبران ميكردم و البته جاهايى كه خوب ياد نگرفته بودمم تااازه داشتم ميفهميدم چي به چيه😂😍

اولين ازمون قلمچي مهرماه رو دادم و اولين ترازم شد ٦٦٠٠!!!!!

منى كه همش زير ٦٠٠٠ بودم اولين تراز سال دومم انقدد خوب شد😧

ديگه شقايق شد بممممب انگيزه😍

ميخوام بگم اگه ميخواي پشت كنكور بموني بمون! ولي الانم تا كنكور باااايد بخونى🙌🏼 وگرنه كلا درسو ببوس بذار كنار اصن!

ميخوام بگم اگه دهم يازدهمي از الان شروع كن🙌🏼چون اگه من شروع كرده بودم سال دوازدهم به مرورم ميرسيدم و همون سال اول قبول ميشدم.

خلاصه

ترازا هى بهتر و بهتر

تاااازه فهميدم كنكورى خوندن يعنى چى دختر!!

و حتى تا قبل كنكور دگ كاملا ميدونستم بايد سر ازمون چيجورى مديريت كنم😎

به شما هم ياد بدم؟؟😍🙌🏼

فالوم كن از دست ندى💕

@about.shaqayeq

#كنكور #مشاوره #مشاوره_رایگان #پزشكي #داستان_قبولی_من #كنكوريها #تجربي #انساني #پزشکی_تهران #دندانپزشکى #كنكور١٤٠٠ #مشاوره_تحصيلي #مشاور #دانشجو #دانشجوی_دندانپزشکی #دانشجوی_پزشکی #دانشجوپزشکى #بلاگری

ببين سر ازمونا انننقد ازمون و خطا كردم كه تا قبل كنكور دگ كاملا ميدونستم بايد سر ازمون چيكار كنم چيجورى مديريت كنم😎

عيد رفتم اردو مطالعاتى و عااالى ازش استفاده كردم

ديگه قبل كنكور حس بدى نداشتم🥺

دگ مشخص بود قبولم؛ حالا اينكه كدوم دانشگاه رو نميدونستم.. ولى ته دلم ميدونستم امسال قراره خيلى بهتر از قبل كنكور بدم🥰

راستى گفته بودم شقايق عروسى عموش نرفت بخاطر كنكور؟😅 دگ اينجورى بايد بجنگين😎🙌🏼

خب كجا بوديم؟؟ اهااا روز كنكور

صبحش خيلي شاد بودم😁

جام سر ازمون خيلى خوب بود

سر ازمون دگ مثل سال قبل سوالا برام غريبه نبود

همه سوالا اشنا بودن😁

ترتيب سوالارو حفظ بودم

ميدونستم كدومو بايد حل كنم از كدوم بايد بگذرم😎🙌🏼 خلاصه خيلى خوش گذشت و بلند شدم رفتم😅😍😂

تااااا برسيم به روزى كه نتيجه رو ديدم

اينو بگم كه من عممممرا فكر نميكردم گيلان قبول بشم يني كسي كه برام انتخاب رشته كرده بود گفته بود احتمال خيلي زياد شاهرود قبول ميشي🤔

اونروز خونه مادربزرگم بوديم(گيلان)

سر ناهار هم بوديم كه فهميدم جوابا اومده😶

بدون اينكه كسي چيزي بگه خودم گوشيمو ورداشتم غذارو ول كردم رفتم يه گوشه...

سه بار رمز و كدو اينامو اشتباه زدم بس كه دستام ميلرزيد🥺

يه صفحه ى سفيد و قرمز اومد

باورتون ميشه كلى طول كشيد بتونم تمركز كنم بخونم چى نوشته؟؟🥺

كلمه پزشكى رو كه ديدم همون لحظه در يك نگاه عاشقش شدم😂😍 حالا رفتم دنبال دانشگاه...

ببين دخترررر

گيلان رو كه ديدم باااااااورم نميشد😧😧😧😧

اخه رسما بهم گفته بودن عمرا گيلان قبول نميشى.

اينجورى بگم كه انگار خدا اومده دودستى تقديمم كرده گفته بيا اينم نتيجه ى كم نياوردنات🥺🙌🏼

گيلانِ قشنگتو در اغوش بگير كه ازين به بعد قراره اينجا زندگى كنى🥺🥺🥺🥺🥺

و اشك شوق🥲 كه الان با ياداوريش هم دوباره اشكم درومد😁 اولين واخرين بارى بود كه اشك شوق ريختم خيلى حس جالبيه🥺❤️

وقتى جيييغ زدم گفتم پزشكى گيلان بايد قيافه ى خانوادمو ميديدين مامانم كه رو ابراااا بود😁 (چون كلا از طرف مادرى گيلانيم)

مادربزرگم داييم چقددد خوشحال شدن🥺❤️

ديگه ازون لحظه رسما شدم گيله دختر😁

قبلش نصفه نيمه گيلانى بودم الان دگ كامل شده😁😍

اين بود خاطره قبولى من🥺💫

خوشحالم كه باهاتون به اشتراك گذاشتم😍 اميدوارم حتى يذره تونسته باشم كمكتون كنم😍🌱

حالا نظرتون چيه بريم سراغ خاطرات دانشگاه؟😁🤍

#موفقيت #انگيزشي #انگيزه #موفق #انگيزش #داستان_قبولی #قبولی_کنکور #قبولى_پزشكى #كنكوريها #كنكور٩٩ #كنكور_تجربي #كنكوري #كنكور #مشاوره_تخصصی_کنکور #مشاوره #مشاوره_رایگان #مشاوره_تحصیلی #مشاوره_فردی #مشاوره_تلفنی

میشه منو راهنماییم کنید  من پسرم امسال میره هفتم چ کارایی میتونم براش انجام بدم

عزیزم من نیستم باید بری داخل پیچشون نشاوره هستن هم پزشک