2777
2789
عنوان

امروز رفته بودیم کت

125 بازدید | 8 پست

با فامیلامون رفتیم بعد دختر یکی از فامیلامونم بود 

من کلا خیلی دوسش دارم هم اخلاقشو اینکه سرزبون داره خیلی تو جمع هست هم تیپشو دوستدارم کلا 

ولی نمیدونم چرا اون اصلااا از من خوشش نمیاد بعد مثلا چیزیم نیست که بگم اذیت کردم یا اخلاقی چیزی واقعا نه 

مثلا اینکه بچه حسابم می‌کنه با اینکه یک سال ازش کوچیکترم همش مثلا وقتی همه داریم به هم سلام میکنیم دست میدیم این خانم به من دست نمی‌ده که مثلا بچم

یا مثلاً یه بار که خانوادگی رفته بودیم بیرون خانواده من رفته بودن یه جایی کارشونو انجام بدن منم خوابم نبرد رفتم پیش بقیه که فقط خانواده اونا هم نبودن همه بودن جا همه برگشت به من گفت چیزی میخای؟

منم کلا کم زبون دارم هیچی نگفتم چون مامانش و خودش جوابمو میدادن با اینکه مادرش زن بدی نیست ولی خب حالا 

کلا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی سرگردونم

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  
واااااا برا خودت ارزش قائل شو و ندید بگیرش ، حتی بهش نگاه هم نکن چه برسه به این که بخوای حرف بزنی ...

من برای خودم خیلی ارزش قائلم ولی از کاراش خبر ندارید واقعا رو مخمه

مثلا وقتی تو جمع هستیم خیلی بی ادبانه به من پشت می‌کنه و میشینه

حتی حرف هم که می‌خوام بزنم میپره وسط حرفم با صدای بلند یه چیز دیگه میگه 

اخلاقاش خیلی رو مخمه

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تا میتونی توی جمعی که اون حضور داره نرو

واقعا نمیشه نرم اگه میشد خیلی جدی حتی امروزم نمی‌رفتم 

فقط دنبال یه راهم که با این بی ادبیاش مواجه بشم

یاد بگیر تو زندگیت  در مقابل کسی ک نادیده میگیرتت خودتو کوچیک نکنی و برای خودت ارزش قائل باشی ...

حتما همین کارو میکنم

راستشو بخوای خیلی رو مخم راه می‌ره جلو بقیه خیلی ضایع ام می‌کنه دلمم میخواد جوابشو بدم ولی واقعا توی جمع نمیتونم هی میگم زشته این کارو نکنم

حتما همین کارو میکنم راستشو بخوای خیلی رو مخم راه می‌ره جلو بقیه خیلی ضایع ام می‌کنه دلمم میخواد جو ...

وقتی تو هم متقابلا نادیدش بگیری و برای خودت احترام قائل باشی 

مطمئن باش جرئت نمیکنه چیزی بگه بهت

وقتی تو هم متقابلا نادیدش بگیری و برای خودت احترام قائل باشی  مطمئن باش جرئت نمیکنه چیزی بگه ب ...

به توصیه هاتون گوش میدم ممنون