2777
2789
عنوان

پنجشنبه بله برون عشقمه🙂💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 123 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی هایه جوری گارد میگیرید انگار خودتون تاحالا معصوم بوذید وهیچ گناهی نداشتید ازسرزنش دیگران بترسید که زمین اینقدررر میگرده تا اون به سرخودتون هم بیاد.

خیانته خیانتهههه

ول کنید بابا

مردا میرن علنی خیانت میکنن آخرشم میگن ماهیچکار نکردیم حالا ما چشممون یکم هرز بره خیانته..

تاقبل از درآغوش کشیدنش گمان میکردم زندگی فقط زنده بودن است💜🦋⁦♥️⁩ یه صلوات مهمونم میکنی رفیق  

من دختر مجردم و تعهدی ب کسی ندارم . اتفاقا از 16سالگیم هم دوست پسر داشتم ب یکیشون ب توافق رسیدم و الان 7 ساله باهمیم ولی هنوزم انقد دهن پر کن نمیگم عشقم . هرجایی در موردش خواستم حرف بزنم گفتم دوست پسرم 

اونوقت شما متاهلی و ب یک رابطه تموم شده میگی عشقم 

نرو...یا حداقل میری چیزی بروز نده...نزار اون دختر بفهمه...نزار زندگیش مثل من زهر بشه...

چرا زهرشد

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
منظورتون رو از گناه نمی فهمم یه دختر که به خودش رسیده 

چطور متوجه نمیشید اینکه به استارتر میگید یه جوری به خودت برس که پسر عموت پشیمون بشه چرا نگرفتت درسته ? یعنی ذهن مرد و بکش سمت خودش ? 

چرا زهرشد

به خاطر عشق سابق شوهرم...آخه چرا باید به من بگن که فلانی قبلن با شوهرت عاشق و معشوق بودن😔😒

اگه نمی دونستم خیلی راحت‌تر بودم

خودشون همه پی زندگی خودشون هستن...فقط موش دندون تو زندگی من

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
خدانکنه عزیزم ولی اگه نرم حرف و حدیثا زیاد میشه مثل اون ک عروسی من نیومد پشت سرش خیلی حرف زدن

فدات شم خیلی ناراحت شدم واست اره بهتره بری اگه حرف پشت سرم در میارن این مردم های دهن گشاد همچی میگن  

به خاطر عشق سابق شوهرم...آخه چرا باید به من بگن که فلانی قبلن با شوهرت عاشق و معشوق بودن😔😒 اگه نم ...

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

اسی ببخشید ولی انگار هنوز یکم کرم داری ک دنبال اینی ک ب خودت برسی. میدونم الان دوس داری اونجا انقدر خوشگل بنظر بیای ک اون اقا پشیمون بشه و خانومش و با تو مقایسه کنه. اگ بقول خودت الان عشقت نیس پس دلیلی نداره ب خودت کلی برسی ی ارایش ساده ام خوبه