2777
2789

سلام 

خانوما  ی روش خونگی بگید برای جلوگیری از ریزش مو که خودتون یا کس دیگه استفاده کرده و موهاش بهتر شده 

نگید کوتاه کن چون قبلا اینکارو کردم فایده نداشت🤦🏻‍♀️💔

تا دلیلشو پیدا نکنی بهترین دکترا هم نمیتونن کمکت کنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو یکی از تاپیک ها یه نفر داشت در مورد موهاش و اینکه چطور ازشون مراقبت میکنه صحبت میکرد حالا اگر پیداش کردم تگت میکنم

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
تا دلیلشو پیدا نکنی بهترین دکترا هم نمیتونن کمکت کنن

دلیل اصلیشو که نمیدونم ولی شاید به خاطر استرس و فشار باشه چون  تو این ی مدت ی سری مشکلات داشتم 😕💔

دلیل اصلیشو که نمیدونم ولی شاید به خاطر استرس و فشار باشه چون  تو این ی مدت ی سری مشکلات داشتم ...

خب برو آزمایش بده اینطوری هرکی هرکاری بگه بکنی بدتر تشدید میکنی اوضاع رو

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تو یکی از تاپیک ها یه نفر داشت در مورد موهاش و اینکه چطور ازشون مراقبت میکنه صحبت میکرد حالا اگر پید ...

منم لایک کن بی زحمت بخونم