2777
2789
عزیزم چقد خوبه که مهد بچت ناهار میدن.میتونم بپرسم ماهانه چقدر شهریه میدی؟

نهار نميدن برنامه غذايي داره كه همه يه جور غذا ببرن يه جور ميوه و ميان وعده ببرن سه ماه ششو خورده ايي ٥روز تو هفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساندویچ مرغ درست کن

مرغو بپز اسنک مرغ کن

مرغو چرخ کن کباب کوبیده ش کن

حتی مرغ رو با قارچ چرخ کنی میشه همبرگر مرغ

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

من سیب زمینی هام و شستم گذاشتم کنار بعدا بذارم آب پز بشه سیب زمینی آب پز با تخم مرغ بخوریم با خیارشور و گوجه،سرما خوردم هم راحته هم خوشمزه هر چند ک هیچ طعم و بویی رو حس نمیکنم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

مواد ماکارونی و داخل نون لواش به شکل مثلث بپیچون شبیه ساندویج میشه هم خوشمزس هم سیر میشع آدم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
تففففف ب هر چ برنج و خورشت و ناکارونیه.که شکم منو شبیه باردارا کرده

کاه از خودت نیست کاهدون که از خودته عزیزم !٫

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
بخدا خسته شدم دیگه🥲

ناشکریه این طرز حرف زدن. اولا شکر که سالمی و میتونی غذا درست کنی. دوما شکر که تنتون سالمه و میتونید غذا بخورید. سوما شکر که محتارج نیستی و مواد غذایی داری که باهاش غذا درست کنی

مر۳۰

💜

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

زرشک پلو با مرق...دمپختک مرغ...سیب پلو با ماست...لوبیا پلو با ماست یا سالاد شیرازی...گوجه پلو...تاس کباب...یا ی تیکه مرغ بپزه ریش ریش کن ته چین درست کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم