2777
2789
عنوان

باردارم خیلی چاق شدم😭😭😭

3523 بازدید | 39 پست

خودم چاق بودم 90کیلو بودم الان شیش ماهمه شدم 102خیلی ناراحتم خیلی ...امروز خواهرم بدون منظور البته ی عکس انداخت گذاشت گروه خونوادگی خودمو دیدم اشکام سرازیر شد باورم نمیشد این همه چاق شدم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

عزیزم خودتو اذیت نکن و ناراحت هم نباش ان شالله نی نی رو به سلامتی به دنیا میاری و دوباره لاغر میشی غصه نداره که

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من ۶۰ بودم‌‌...شدم ۸۴ کیلو...بعد زایمان کم کردم خودبه خود  الان ۶۲ ام...تو هم کم میکنی راحت مهم نیست

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بعد زایمان به فکر لاغریت باش

بچت چیه؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

خب رو خورد و خوراکت دقت کن هنوز چهار ماه مونده تازه ماهای آخر افزایش وزن خیلی بیشتر میشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

هعی خاعر من 6ماهگی حامله بودم 20تا چاق شده بودم 

البته قبل حاملگی 58کیلو بودم با قد 158

قشنگگگ مث توپ بودم 

تو 6ماه رژیم وزنمو اوردم پایین 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
فدای سلامتی بچت ولی حتما یه دکتر برو اگه طبیعی باشه که هیچ اگه اضافه وزنت طبیعی نبود بهت رژیم میده.ب ...

رفتم دکتر همه چیم خوب

خب طبیعیه دیگه تو بارداری که نمیشه لاغر شد.. یه نشونش همین اضافه شدن وزنه.. زایمان کنی اونقد شب بیدا ...

چرا میگی طبیعیه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
منم توحاملگی تا۹۸شدم الان ۶۸ام بخدابدون رژیم  بچه ات بزاربدنیابیادپدرتودرمیاره همچین لاغرشی ف ...

جدی خدا کنه اینجور بشه که واقعا از خودم بدم اومد در عجم که چه جوری همسرم اعتراضی نمیکنه و عاشقمه

هعی خاعر من 6ماهگی حامله بودم 20تا چاق شده بودم  البته قبل حاملگی 58کیلو بودم با قد 158 قشنگگ ...

تو شیردهی میشه رژیم گرفت؟؟من دارم به عمل اسلیو فکر میکنم ولی میترسم بعدش بمیرم بچم بی مادر بشه