2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاهم ترس ابرو نیس عزیزم زندگی بچه بازی امروز بخای فردا نخای بعضیا شاید همسراشون مشکل خاصی نداشته باشن کوچیکترین مشکل و بزرگ میکنن هیچکس کامل و بی عیب نیس هرکسی یه اخلاق بد ده تا اخلاق خوب داره هممون

بخاطر عقاید پوسیده شون....

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

چون خود طلاق رو بد میدونن یه جور ننگ و بدنامی ...

تو اکثر خونواده هاس ایرانی همینه حتی اونایی که ظاهرا امروزی و روشنفکرن...

و اینکه چون جامعه خصوصا مردا به خانومای مطلقه نظر دارن و اکثر دنبال سو استفاده ن ...خونواده ها احساس مسولیت بیشتری نسبت به دختر مجردشون میکنن و یه جورایی میترسن 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

دیروز یه رمان خوندم مربوط به همین موضوع بود 

دلیلش اینه که از بچگی تو گوش اون پدر و مادر خوندن طلاق باعث ابرو ریزی و انگشت نما شدن میشه ولی هیچکدوم اینا مهم نیست و طلاقم گناه نیست که گناه بود خدا حرام میکرد

اینارو من نمیگما نویسنده گفته😐خواستم به اشتراک بزارم

بنظرم حرف مردم بهونست شایددلایل دیگه مدنظرشون باشه وگرنه مردم تومشکلات خودشون گم هستن مگه چقدربیکارن کل روزشونودرمورددخترفلانی حرف بزنن نهایت یه سال باشه دوسال باشه اخرش خسته میشن.حرف مردم بهانه ای بیش نیس

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

چون دخترشون اگه برادر یا خواهر داشته باشه عروس یا داماد خانواده به پدر و مادر بگه بچه های شما اهل زندگی نیستن و دنبال پول مهریه و طلاقن  

میترسن اگر دوباره ازدواج کنه شوهر دوم بگه اگه تو زن خوبی بودی شوهرت طلاقت نمیداد

میترسن همسر دوم از همسر قبلیش بدتر باشه

میترسن دختر بعد از طلاق سرکش بشه و تنهایی بره پارک و ... فامیل ببینن و پشت سرشون حرف بزنن