2777
2789
عنوان

افتادگی پلک بعد بوتاکس.... کمکککککک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
بعد ۶ ماه الی ۱ سال خوب میشه چون اشتباه بوتاکس کرده چ قیمتی بود هر سی سی؟؟

گفت تا3"ماه اثر بوتاکس رو داری... موقته... فک نکنم یکسال طول بکشه... کل صورت بود 750تومان شد.. 

مدت زیادی در این جسم نخواهیم بود، پس با شرف باشیم🌈🕊️✌️
منم یکهفته س بوتاکس کردم پیش متخصص تاپیکتون ترسوندم نکنه پلکِ منم بیفته😔

من سه روز بعد این بلا سرم اومد.. فکر نکنم شما همچین مشکلی پیدا کنید... انشالا که دچارش نشید عزیزم 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تا3"ماه اثر بوتاکس رو داری... موقته... فک نکنم یکسال طول بکشه... کل صورت بود 750تومان شد.. 

۷۵۰😐😐😐😐

پس بدرد نخوره

خیالت تخت زود میره

برا لب ک من میرم هی سی سی ۲.۵۰۰  هست

مال تو فوقش ۱ ماه شاید بمونه برات

[QUOTE=244959740]من سه روز بعد این بلا سرم اومد.. فکر نکنم شما همچین مشکلی پیدا کنید... انشالا که دچارش نشید عزیزم 💕[

ممنون از لطفتون. ان شاء... که شما هم هرچه زودتر پلکتون خوب بشه. جاری من هم زمستون بوتاکس انجام داد پلکش افتاد بعد از تقریبا سه هفته خوب شد پلکش

[QUOTE=244959740]من سه روز بعد این بلا سرم اومد.. فکر نکنم شما همچین مشکلی پیدا کنید... انشالا که دچ ...

من بیشتر از سه هفتس😒😒😒

۷۵۰😐😐😐😐 پس بدرد نخوره خیالت تخت زود میره برا لب ک من میرم هی سی سی ۲.۵۰۰  هست مال تو فو ...

انشالا ک بررره هر چه سریعتررر.. ولی خودش گف  3 ماه میموته

عزیزم چقدر طول کشید پلکت درست شد 😢مال من هم افتاده

سلام گلم تقریبا یکماهی طول کشید تا دیدم بهتر شدم... البته با دستگاه آر اف خوب شدم... خودمم ماساژ و حوله اب گرم گذاشتم