2777
2789

سلام دوستان سه هفته ای هست بوتاکس پیشونی و دور چشم زدن روز سوم بعدتزریق دچار افتادگی پلک شدم.. سه جلسه آر اف میرم یکم بهتر شدم.. ولی دیدم کامل خوب نشده و دوتایی میبینم اجسام رو... سرکارم نمیتونم برم... قطره نفازولین هم استفاده میکنم ولی همون لحظه تاثیر داره..... اگه راه حلی دارین توروخدا بگید خیلی اذیتم☹️☹️☹️☹️

مدت زیادی در این جسم نخواهیم بود، پس با شرف باشیم🌈🕊️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت دکتر نبوده💔

تازه ادعاش میشه میگه من روزانه برای چند نفر تزریق میکنم دچار این مشکل نمیشن... میگه واکنش بدنت بوده... من مقصر نیستم 

😭😭😭😭

بوتاکس خطرناک چرا دست دکتر ندادی متاسفانه راه حل نداره تا بگذره اثرش بره روی عصب چشم تزریق کرده

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
بد تزریق کرده اشتباه کردی رفتی پیشش حالا برو شکایتش رو کن

بهش گفتم بد تزریق کردی تو کتش نمیره.... شکایتم بدرد نمیخوره.... 

بوتاکس خطرناک چرا دست دکتر ندادی متاسفانه راه حل نداره تا بگذره اثرش بره روی عصب چشم تزریق کرده

اره درسته حق با شماست... من عجولانه تصمیم گرفتم... ولی کاریش نمیشه کرد باید صبر کنم