2777
2789
عنوان

#خیاطی

142 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تازه دوازدهم امسال تموم کردم میخواستم برم رانندگی ک نشد و موقعیتش نبود الان تو فکرم افتاده ک خیاطی رو برم و یاد بگیرم باید به طور مجازی کلیپ ببینم از هیچیشم نمیدونم 

نمیدونم از کجاشم شروع کنم از الگو اینا هم همینطور بنظرتون کار خوبی میکنم برم خیاطی اسونه؟ میتونید راهنماییم کنید که از کجا شروع کنم چیو نگاه کنم چی کمکم میکنه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

خیلی هنر خوبیه

حتما اولش یه دوره حضوری برید چون مجازی متوجه قوانین و اصطلاحات نمیشید

بعد از دوره نازک دوزی میتونید بیه رو مجازی تو اموزشگاهه بگذرونید.

بهتون بعد از خیاطی جواهر دوزی و کاردست رو لباس رو پیشنهاد میدم

درامدش عالیه

موفق باشید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
تقریبا اره همسایمون هم خیاطه نمیدونم چی برم بهش بگم ک کنارش برش چیزی میزنه منم ببینم و بهم یاد بده

خوب مجازی سخته شما باید قبلش یه دوره نازک دوزی رفته باشی

اما الانم تو اینستا یه مدلا که الگو نمیخواد اموزش میدن میتونی ببینی برا خودت بدوزی

سلام خیلی هنر خوبیه حتما اولش یه دوره حضوری برید چون مجازی متوجه قوانین و اصطلاحات نمیشید بعد از ...

مرسی ممنونم از مشاورتون ولی خب مگر دوره حضوریشو بعد برم از چه کلیپایی شروع کنم

ببین من رفتم بسیج محل ۲۰۰ بود آموزش خیاطی خیلی قیمت مناسبه هزینه وسائل هام هم حدودا ۱۰۰ شد البته یسری ویایل مثل خط کش و قیچی داشتم.

شما هم برو ببین بسیج نزدیک خونتون یا حتی دور هم باشه بنظرم ارزش داره بری.

غیر حضوری سخته یادگیری.بنظرم آدم تا کلاس نره یاد نمی‌گیره.

ایراداتت رو باید از مربی بپرسی تا به نشکل بر نخوری.

من یبار مجازی از اینستا الگو تازه برای بچم که راحتتره یاد گرفتم ولی موقع دوخت کلی به مشکل برخوردم.

اگه واقعا علاقه داری به خیاطی برو یاد بگیر اما بنظرم از مجازی شروع نکن اینجوری زده میشی اول برو حض ...

قبلا علاقه ای نداشتم ولی الان دیدم هم نیازه و هم اینک جذابه برام 

مرسی ممنونم از مشاورتون ولی خب مگر دوره حضوریشو بعد برم از چه کلیپایی شروع کنم

میتونید بعد حضوری از کلاسهای انلاین استفاده کنید

خیلی بهتره

اما تو اپارات هم کلیپ های اموزشی خوبی داره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ببین من رفتم بسیج محل ۲۰۰ بود آموزش خیاطی خیلی قیمت مناسبه هزینه وسائل هام هم حدودا ۱۰۰ شد البته یسر ...

اهاا اره شنیدم مخصوصا مساجد پس اول برم حضوری