2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

1487 بازدید | 16 پست

سلام دوستان سنگ صفرا دارم و باید عمل شم... من دوسدارم عملم به صورت لاپاراسکوپی باشه ولی ی چندتا چیز ذهنمو درگیر کرده ترسیدم...یکی اینکه گفتن کسایی ک سزارین داشتن لاپاراسکوپی براشون انجام نمیشه...بعد گوگل نوشته بود بعد عمل به مدت یک ماه ی کیسه اویزون بوده برای عفونتو خون ابه... واینکه گفتن تا ۱۰روز نهایت ی هفته باید بستری باشیم زیر نظر دکتر من بخاطر بچه کوچیکم نمیتونم بستری باشم زیاد🥲 میشه بگید عملش چطوره زمان بستریش چقده و دردش در چ حده ممنون

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
چه مشکلاتی دارین که باید صفرا عمل بشه؟ من شنیدم یک روزه مرخص میکنن

عزیزم سنگ صفرا دارم...دیگ چندروزه دردم شدیده میخام برم دکترو بگم عملم کنه...دکتر گفت دارو مصرف کن شاید دفع شدن و رفتن ولی هیچ اثری نکرد...دکتر گفت اگ نرفتن عملت میکنم حالا دیگ میخام برم عملم کنه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم سنگ داشتم کیسه صفرامو جراحی باز کردم نگران نباش دو روز نهایت ۳ روز بیمارستان نگه می دارن بعد مرخص می کنن یه کیسه بهت آویزون می کنن که اونم بعد از حدودیک هفته تا ده روز برمی دارن و بخیه هارو می کشن من خودم بعد از دو هفته رفتم سرکار نگران نباش

من مادر شوهر و خواهر شوهرم صفرا شون رو در آوردن  یه هفته هم بیمارستان بستری بودم روزی چند تا عمل صفرایی میومد که همگی یه شب بیمارستان بودن فقط 

دو ماه پیش عمل داشتم یه دختر کنار تختم، عمل صفرا داشت عصر عمل کرد آخر شب دکتر مرخصش کرد 

مراقبت بعدش هم شنیدم تا یه مدت غذا های چرب و چیلی نباید خورد 

خلاصه که اصلا عمل سختی نیست نگران نباش

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
اگه زحمتی نیست از نوع درد و اذیتایی که شدی و چطور تشخیص دادن سنگ داری ،بگو 

من بعد زایمانم هرچی میخوردم اذبت بودم معدم درد میکرد همش میرفتم دکتر فایده نداشت دوسال دکتر رفتم همش میگفت رفلاکس داری...دیگ رفتم دکتر دیگ گفت ن سنگ صفراس برو سنو..سنو دادم دیدم اره سنگ دارم... عزیزم صفرا جفت معدس بخاطر این فک میکردم معدم درد میکنه... هرغذای چربی ک میخوردم یا غذای سنگین درد شدید میگرفت کامل قفسه سینمو شکمم درد میگیره میزنه به کمرم دردش حالت تهوع شدید و استفراغ...بعد تا گلاب به روت بالا میوردم بلافاصله دردام خوب میشد.... ولی الان دیگ چندروزه حتی بالا هم میارم دردم خوب نمیشه هیچی نمیتونم بخورم... بعد دکتر گفت هرقطره روغتی ک مصرف کنی سنگارو بدتر میکنه

سلام منم سنگ داشتم کیسه صفرامو جراحی باز کردم نگران نباش دو روز نهایت ۳ روز بیمارستان نگه می دارن بع ...

عزیزم🥲 من از اون کیسه هه میترسم

من مادر شوهر و خواهر شوهرم صفرا شون رو در آوردن  یه هفته هم بیمارستان بستری بودم روزی چند تا عم ...

خداکنه منم بستری نشم...خیلی استرس دخترمو دارم😭 خیلی وابستمه چطور من بستری بشم...بعد مادرشوهرتون کیسه بهش وصل بود؟؟

خداکنه منم بستری نشم...خیلی استرس دخترمو دارم😭 خیلی وابستمه چطور من بستری بشم...بعد مادرشوهرتون کیس ...

کیسه چیزی نیست به مادر شوهرم وصل نبود شاید نیاز نبوده 

من خودم دو ماه پیش عمل کردم دو هفته ای بهم وصل بود 

ولی عمل صفرا فکر کنم نهایت یه هفته وصل باشه 

فقط یه کم جلو دست و پات هست 😂😂😂وگرنه اصلا درد و چیزی نداره

کیسه چیزی نیست به مادر شوهرم وصل نبود شاید نیاز نبوده  من خودم دو ماه پیش عمل کردم دو هفته ای ...

دلم ضعف رفت با تعریفات🥲خیلی میترسمممممم نمیخام اینو😭 فکرشو کن یهو کشیده شه در بیاد...دردشو حس میکنم الان

دلم ضعف رفت با تعریفات🥲خیلی میترسمممممم نمیخام اینو😭 فکرشو کن یهو کشیده شه در بیاد...دردشو حس میکن ...

نه اصلا اینجوری نیست من میگم تازه عمل کردم گاهی شلنگش رو میگرفتم مثل ساعت پاندول تکون میدادم😂😂😂وگرنه اصلا درد نداره حتی کشیدنشم من خیلی می ترسیدم ولی اصلا درد نداشت

نه اصلا اینجوری نیست من میگم تازه عمل کردم گاهی شلنگش رو میگرفتم مثل ساعت پاندول تکون میدادم😂😂😂وگ ...

😩😩 بخدا دلم ضعف رفت چجور تعریف میکنی

ای بابا ضعف چی؟؟؟؟ دارم میگم هیچی نیست اصلا حس نمیکنی  ضعف چی کردی آخه

خیلی میترسم کابوسم شده چندروزه😭