2777
2789
عنوان

کسی عروس هلندی داره؟

1214 بازدید | 59 پست

سلام تو تاپیک قبلم گفتم یه عروس هلندی خوشگل مهمان ناخونده خونه ما شد امروز خلاصه زنگ زدم اومدن گرفتنش قفس و اینا هم گرفتم براش راستش من هیچی از نگهداریش نمیدونم میشه راهنماییم کنید در ضمن چند ساعته هیچی نخورده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی  حرفم میزنه؟

نه خیلی کوچیکه مرده گفت تازه بالغ شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دان مخلوط مخصوص عروس هلندی بگیر براش بذار   عکسش بفرس ببینم شاید جوجه سرلاکی باشه....

اونو گرفتم براش ا همون آقاهه نه طوسیه کاملا

آخی احساس غریبگی مینمایه

اره به یکی از فامیل ها که عروس هلندی داشت گفتم اونم همینو گفت ولی دلم براش میسوزه مرده گفت بال هاش بلنده خیلی معلومه راه طولانی پرواز کرده اینکه چرا اومدا تو خونه ما حدود ۷ ساعت هم نرفته و اصلا نمیرفت نمیدونم طفلی هی جیغ میزو مارو دید آروم شد اصلا دیگه جیغ نزد حتی من آب دادم بهش و نازش کردم 

غذا همیشه ارزن کتان باید داشته باشه نخود فرنگی پخته سیب زمینی پخته ذرت تخم مرغ ابپز سفید ش  کاهو سبزیجات هویج میوه های بدون هسته  قطره ویتامین م همیشه بریز تو ابش مریض نشه  

بهش تخمه آفتابگردون بده ارزن  والم بده نمیدونم درست نوشتم یا نه😂اگه غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید گندم بزار یه روز خوب خیس بخوره یکم که نرم شد بزار جلوش میخوره فقط باید بعد از این که دیدی نرم شده داخل یخچال بزاری تا خراب نشه کاهو جعفری هم بهش بده 

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

غذا همیشه ارزن کتان باید داشته باشه نخود فرنگی پخته سیب زمینی پخته ذرت تخم مرغ ابپز سفید ش  کاه ...

اهان متشکرم قطره ویتامین از کجا بگیرم؟

لازمه ببرمش کلینیک؟ 

هر صب هر ظهر و شب بهش بده خیلی دورش شلوغ نباشه چون میترسه سرلاک هم که با قاطی میکنی 

سرفلاکس نگفت مرده با اینکه بالغه ممکنه سرلاک بخوره آخه یارو گفت همون دانه کافیه براش فعلا زیاد دستش نزنید تا بهتون عادت کنه

بهش تخمه آفتابگردون بده ارزن  والم بده نمیدونم درست نوشتم یا نه😂اگه غلط املایی دارم به بزرگی خ ...

ممنونم 🥰