2777
2789

باقالی پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که دارای ویتامین ها و خواص بسیار زیادی دارد. ما در این مقاله قصد داریم تا نحوه پخت این غذا را با مرغ به روش مجلسی آموزش دهیم پس تا آخر با همراه باشید.

  • سیر ۳ حبه
  • برنج ۳ پیمانه
  • باقلا ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • ران یا سینه مرغ ۴ تکه
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شوید تازه یا خشک ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

به این نکته توجه داشته باشید برای پخت یک باقالی پلوی خوشمزه نیاز به یک برنج ایرانی اعلاء مانند؛ برنج هاشمی داریم. برای خرید این برنج می توانید به لینک زیر مراجعه کنید👇

https://tijib.com/category/bereng-hashemi/

برای تهیه باقالی پلو با مرغ کمی روغن ته قابلمه می ریزیم و حرارت شعله را زیاد می کنیم تا قابلمه داغ شود، سپس پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم و درون تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا پیازها به رنگ طلایی در بیایند.

سیر را آبکش کرده و از وسط نصف می کنیم و بعد از آن با پیاز سرخ می کنیم زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کرده و یک لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم، اکنون درب قابلمه را بسته و حرارت شعله را روی حالت ملایم قرار می دهیم تا مرغ به آرامی پخته شود.

و برنج را می شوییم و ۲ الی ۳ بار کاسه را آب می کنیم و با دست برنج را زیر و رو می کنیم و آب را بیرون می ریزیم تا آب برنج کاملا شفاف شود و بعد آب برنج را بیرون می ریزیم و برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک هم می زنیم و دیگر به برنج دست نمی زنیم تا به جوش بیاید.

زمانی که برنج به جوش آمد ۱ الی ۲ دقیقه بعد باقالی ها را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا با برنج باقالی ها نیز بجوشند.(به هیچ وجه برای پخت برنج درب قابلمه را نمی بندیم)پس از گذشت ۵ دقیقه به برنج سر می زنیم  و یک دانه از برنج را زیر دندان تست می کنیم

اگر اطراف برنج کاملا پخته بود و مغز آن کمی گیر داشت و سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج و باقالی است.پس قابلمه برنج را بلند می کنیم و برنج و باقالی را در آبکش می ریزم  و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا خشک شود و بعد کف قابلمه روغن می ریزم

و ته دیگ نان یا سیب زمینی به دلخواه در قابلمه می چینیم تا کاملا کف قابلمه پوشیده شود و مخلوط برنج و باقلا را با کفگیر در قابلمه می کشیم به این صورت که ابتدا یک کفگیر از پلو و باقلا را می کشیم و بعد روی آن شوید می پاشیم و مجددا پلو و باقلا و بعد شوید می ریزیم

تا مخلوط پلو و باقلا تمام شود و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت متوسط رو به زیاد قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۵ دقیقه برنج بخار کند و بعد حرارت را کم می کنیم تا باقالی پلو به مرور زمان خوب دم بکشد. پس از گذشت ۱ ساعت باید کاملا باقالی پلو پخته شده باشد

پس به باقالی پلو سر می زنیم و با کفگیر باقالی پلو خوش عطر را زیر رو می کنیم تا شوید در تمام پلو مخلوط شود. کمی کره در شیر داغ کن قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شود و روی باقالی پلو می ریزیم و مخلوط می کنیم

و باقالی پلو را در دیس می کشیم و باقی زعفران دم کرده را نیز با مقداری از باقالی پلو مخلوط می کنیم و برای تزئین روی باقالی پلو در دیس می ریزیم و مرغ را نیز در کنار دیس یا در ظرفی می گذاریم و این غذای لذیذ را نوش جان کنید.

  • کمک به سیستم گوارش
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • دارا بودن انواع ویتامین ها و پروتئین های موردنیاز بدن
  • طعم و عطر بی نظیر
  • هضم راحت آن

لینک منبع : https://parsiday.com/2859-baghali-polo-morgh/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز