2777
2789
عنوان

بخیه های باز شده بعد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 31 پست
چون بی پولیم و به فکرمون نیستن😭

عزیزم شهر ما به شدت ممنوعه

به پول داشتن و نداشتن نیست

هر زایمانی هم نقاهت خودش رو داره

طبیعی و سزارین نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکیش بازشده بود ازترسم اصلا نگاهم نکردم ببینم چجوریه فقط وقتی میشستم دستم میخورد میفهمیدم بازه ازترسم نرفتم دکترخودش جوش خورد ولی فقط یه دونش بازشده بود و بعدجوش خوردنم یکم گردمانند بود به مرور رفع شد. من روغن زرد میذاشتم زود خوب شدن وجوش خوردن

والا ما پولم داشتیم بیمارستانمم خصوصی بود ولی شوهرم راضی به سزارین نبود ۳ روز درد کشیدم آخرشم سزارین ...

منم ترس شدیددددد داشتم (ترسی ک باعث شد نتونم طبیعی بزام)اخرشم با کلی درد و بدبختی سز شدم

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
نه مطمئنم 😓

بیمارستان دولتی رفتی؟؟ امکان داره مامابدبخیه زده باشه .حتمابرومطب دکتر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من الانشم خوابشو میبینم به خدا واسه من سز خیلی راحت تر بود 

الان دومی رو باردارم لااقل دیه میدونم قرار نیس زور بزنم خیالم راحته😅😅😅😅

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
الان دومی رو باردارم لااقل دیه میدونم قرار نیس زور بزنم خیالم راحته😅😅😅😅

حال روزامضات روماهم داریم 😔

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حال روزامضات روماهم داریم 😔

داغونیم دوبار این بلا سرمون میاد شکایت کردیم ۱ساله خبری نیست.دومی هم تو این ماه بود هیج مدرکی نداریم بگیم پولمون رو بده.کل قسط و بدهی هامون موندن

من الانشم خوابشو میبینم به خدا واسه من سز خیلی راحت تر بود 

منم از سزارینم راضی بودم هم تو راه رفتن تازه من دخترم مدفوع خورده بود ۱۰شب بیمارستان بود

۷ساعت هم درد طبیعی کشیدم😩😭

مرگ بود درد طبیعی خدا لعنتشون کنه اگ با رضایت خودم میبردن سز بچم مریض نمیشد اخر هم جوابش کنن😭😒

خداروشکر ک خدا ببخشید دخترمو بهم🙏

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
داغونیم دوبار این بلا سرمون میاد شکایت کردیم ۱ساله خبری نیست.دومی هم تو این ماه بود هیج مدرکی نداریم ...

ماتوی خانواده خودمون وبرادرشوهرحدودا۳۰نفربه طرف پول داده بودن وحالاطرف ادعای ورشکستگی کرده .دادگاه اول رورفتیم ولی بعدی تاریحش مشخص نیس

مردامون که داغونن

شماوکیل نگرفتید؟

والا ما پولم داشتیم بیمارستانمم خصوصی بود ولی شوهرم راضی به سزارین نبود ۳ روز درد کشیدم آخرشم سزارین ...

کاش شوهر اگه پول داره حق انتخاب نوع زایمان رو به خانم بده دیگه

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
منم از سزارینم راضی بودم هم تو راه رفتن تازه من دخترم مدفوع خورده بود ۱۰شب بیمارستان بود ۷ساعت هم د ...

اخ آخ عزیزم میدونم چی کشیدی خیلی سخته به خدا میفهممت خدا بچه تو نگه داره واست🌹♥️