خانما من دوبار بخیه هام باز شدن رفتم دوباره دوخت الان باز نگاه میکنم از سه جا بازه انگار. چیکارکنم هم بخیه هام بسته شن و هم زود جوش بخورن. بچم الان 12 روزشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم یکیش بازشده بود ازترسم اصلا نگاهم نکردم ببینم چجوریه فقط وقتی میشستم دستم میخورد میفهمیدم بازه ازترسم نرفتم دکترخودش جوش خورد ولی فقط یه دونش بازشده بود و بعدجوش خوردنم یکم گردمانند بود به مرور رفع شد. من روغن زرد میذاشتم زود خوب شدن وجوش خوردن
والا ما پولم داشتیم بیمارستانمم خصوصی بود ولی شوهرم راضی به سزارین نبود ۳ روز درد کشیدم آخرشم سزارین ...
منم ترس شدیددددد داشتم (ترسی ک باعث شد نتونم طبیعی بزام)اخرشم با کلی درد و بدبختی سز شدم
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
من الانشم خوابشو میبینم به خدا واسه من سز خیلی راحت تر بود
الان دومی رو باردارم لااقل دیه میدونم قرار نیس زور بزنم خیالم راحته😅😅😅😅
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
داغونیم دوبار این بلا سرمون میاد شکایت کردیم ۱ساله خبری نیست.دومی هم تو این ماه بود هیج مدرکی نداریم بگیم پولمون رو بده.کل قسط و بدهی هامون موندن