2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ایشالا بسلامتی اول سلامتی نی نی و خودتون بعدم جنسیت دلخواهت

فدای تو عزیزم، صد البته. میخواستم ببینم کسی بوده نظریه ی ناب براش صدق نکنه که کسی جواب نداد. احتمالا کسی براش پیش نیومده.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
سلام عزیزم  بسلامتی ان شااله  تو ان تی هم بهتون گفته بودن دختر؟

اول پسره بعد گفت دختر.

گفت ۵۰: ۵۰ و بیشتر شاید به نفع دختر

اصلا نمیدونست چی میگه. اخرشم نفهمیدم.

عکس سونو ان تی میذارید لطفا

عزیزم تو پستام هست. الان همراهم نیست.

فقط زیادخودتو مشغول علایم و سونو نکن.چون فقط ادم خودشو اذیت میکنه. فقط بنظرم نظریه ی ناب درست باشه اونم خطا داره ولی نظریه رمزی و عدد مام و بتا.... همش اشتباهه

عکس ان تی تون هست بفرستین.

عزیزم تو پستام هست. الان همراهم نیست. فقط زیادخودتو مشغول علایم و سونو نکن.چون فقط ادم خودشو اذیت م ...

بنظر منم همه اینا سرگرمیه چون من سر بچه اولم بتا علائم تقویم چینی همه میگفتن پسره فقط و فقط خودم گفتم مطمئنم دختره و دختر هم شد 

من هیچ وقت نمی بازم یا می برم یا تجربه میکنم...
بنظر منم همه اینا سرگرمیه چون من سر بچه اولم بتا علائم تقویم چینی همه میگفتن پسره فقط و فقط خودم گفت ...

منم بچه ی اولم میدونستم دختره و دختر شد. خودم دوست داشتم بچه ی اولم دختر بشه. 

این نی نی ام ناخواسته بود، و چون علایمم با اولی کاملا متفاوت بود از ویار گرفته تا فرم شکم و صربان قلبو... و حسم هم میگفت پسر ولی دختر شد. امیدوارم باهوش و سالم  باشه، مامانش فداش بشه.ولی دوست داشتم پسر باشه تا تجربه ی بارداری پسر هم داشته باشم.