2777
2789

خانوادمو دوس دارم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگیاشون همینیه ک میخام

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

وقتی مجرد بودم و همچنین الان از خانوادم راضی نیستم،بسیار حساس و ریزبین و گیرن عین پادگانه خونه بابام.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خانواده من خیلی داد میزنن که متاسفانه رو خودمنم تاثیر گذاشته خیلی بی سیاستیم 

دوست داشتم خانواده ام یکم سیاست داشتن و با ادب و محترم تر بودن ادب فقط مختص بیرون خونه نبود داخل خونه ام بود یا سر سفره همه جمع نمیشن یکی میگه بعدا میخورم یکی قبل سفره میخوره این چیزا خیلی اذیت میکنه 

خانواده ای که دوست باشن با هم زیاد مذهبی نباشن و بچه ها رو محدود نکنن

الان ویدیو این دختره هلیا رو توی یوتیوب شانسی دیدم با داداشش،میگفت همون ۱۷ سالگی(نزدیگ سالای ۹۰ یا ۸۵ اینا)دوست پسرش و به داداشش نشون داده بود کلی هم با هم رفیق شده بودن،میگفت خانواده لا مشروب خوری و... هیچ‌چی مشکلی ندارن😑نه به خانواده اونا نه به خانواده من

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

پدر ومادر با درک وفهمیده ودلسوز .تک فرزندی

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

عاشق خانواده خودمم چون هیچوقت فرقی بین دختر و پسر وجود نداشته همیشه با همدیگه با محبت و قربون صدقه صحبت کردیم چه تو شادی چه تو مشکلات همیشه کنار هم بودیم خانواده شادی هستیم همیشه مناسبت حتی کوچیک باهمدیگه هستیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

وقتی مجرد بودم و همچنین الان از خانوادم راضی نیستم،بسیار حساس و ریزبین و گیرن عین پادگانه خونه بابام ...

خودت برنامه ای نداری برای اینکه خانواده که خودت توشی الان چطور بهتر شع ؟ منظورم خودتو همسرتون بچه هات 

چه ویژگی های خوبی دارن ؟  خدارو شکر

زیاده 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین