2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم گفتم بگو بیام کمکت کنم ، ولی پیچوند

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 38 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا نکته : 

۱. اسم کاربری واقعیتو گذاشتی بعد داری درمورد مادرشوهرت میگی برات مشکلی پیش نیاد یه وقت

۲. مادرشوهرت رودروایسی کرده با شما

منم فکر کنم همینجوری بشم نسبت به عروسم و نخوام بهش زحمت بدم قصد و غرضی نبوده

شاید چون زود زود میری برا شام ناهار‌ گفته میخواد بیاد اینجا برا وعده غذا ببخشید من همچین فکری کردم چون دور وبرم دیدم 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

خدارو شکر کن گفت نیا اگه مادر شوهر من بود منو می برید تا دیروز ک خوب بود کار نمیکرد الان میگه خدایا درد دارم دلم میخواد کار کنم این از قسمت ما با تلفنم حرف بزنم میاد گوش میگیره

برایم مهم نیست مشکلاتم کوچک باشند یا بزرگ مهم این است خدایم بزرگ است 🙂🤗🤗

گلم یه دوری تو تاپیک مادرشوهری بزن عروس خانم اگه لیوان خودش هم گفتن بردار گفته مگه من حمالم احتمالا مادر همسر شما هم دوست نداره شما فکر کنید داره سواستفاده میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با دخترش راحتتره 

نخاسته مزاحمت بسه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

باهات راحت نیست وسواس داره و قبولت نداره قبلا سابقه داشته منت بذاری سرش یکی ازینا نبوده دلیلش؟

نه اصلا منتی نیست. ما رابطمون خوبه باهم

ولی وسواس چرا. به کوچولو وسواس داره

عزیزم به دل نگیر ،مادر شوهر من هم دوست نداره کارهاشو عروسها بکنن ،ما در یک ساختمان هستیم کاری داشته باشه یا به پسرهاش میگه ،یا زنگ میزنه دختر هاش بیان یا کارگر میگیره ،هیچوقت به عروسهاش نمیگه ،انگار سختشه 

نه ناراحت شدن نداره توپیشنهاد دادی اون قبول نکرده تازه بهترهم شد دیگه برای هیچ کاری لازم نیست کمک کنی هروقت هم  چیزی گفتن بگوترسیدم مثل ماجرای اسباب کشی بشه که چندبارگفتم وشما قبول نکردید 

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین