fatmeh90 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 537 عنوان درمورد سونوغربالگری اول سوال دارم لطفا اگه میدونید بیاید 67 بازدید | 10 پست سلام خانما من هفته دیگ میشم 12هفته میخام برم سونو غربالگری میشه کامل بگین چجوریه ازمایش خونش هم حتما باید بری اگ بچه سالم بود.بعد باید ناشتا باشی یانه کی جواب ازمایش خون میاد؟ لطفا هرچی میدونید بگین ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻ 1401/04/25 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رکسانا۳۸۳۹۰ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1035 من الان ۱۸ هفته ام ۱۳ هفتگی رفتم اول باید سونو بدی بعدش با جواب سونو بری ازمایش جواب آزمایشم ۱ هفته بعد دادن نیازی هم نیست ناشتا باشی
fatmeh90 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 537 من الان ۱۸ هفته ام ۱۳ هفتگی رفتم اول باید سونو بدی بعدش با جواب سونو بری ازمایش جواب آ ... خیلی ممنون من 12هفته برم خوبه ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
رکسانا۳۸۳۹۰ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1035 خیلی ممنون من 12هفته برم خوبه بزار بشه مثلا ۱۲وچند روز بعد برو ک کامل همه وی مشخص باشه
رکسانا۳۸۳۹۰ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1035 بزار بشه مثلا ۱۲وچند روز بعد برو ک کامل همه وی مشخص باشه منکه دکترم گفت واجب نیست بری چون فامیل نیستیم سابقه مشکل ژنتیکی هم نداریم ولی دیگ رفتم غربال دومو نرفتم
حنا991 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 744 سلام عزیزم خوبی؟ حالت چطوره ؟ نی نی قشنگت خوبه ؟ فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
fatmeh90 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 537 سلام عزیزم خوبی؟ حالت چطوره ؟ نی نی قشنگت خوبه ؟ سلااام گلم تو خوبیی چخبرر سلامتی ماهم خوبیم درگیر این استرسای بارداری 🤭. چخبر هفته چندمی ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
حنا991 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 744 سلااام گلم تو خوبیی چخبرر سلامتی ماهم خوبیم درگیر این استرسای بارداری 🤭. چخبر هفته چندمی ممنون عزیزم شکر منم میگذره دوس دارم بقیشم زودتری بگذرهههههمن الان 28 هفته م فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
fatmeh90 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 537 ممنون عزیزم شکر منم میگذره دوس دارم بقیشم زودتری بگذرههههه من الان 28 هفته م منم 28 هفته هستم واقعا چقدددد دیر میگذره . سونوهاتو همه رو انجام دادی خوب بوده همه چی؟ ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
حنا991 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 744 منم 28 هفته هستم واقعا چقدددد دیر میگذره . سونوهاتو همه رو انجام دادی خوب بوده همه چی؟ اره شکرخدا خوب بوده همشون فقط خودم خیلی اذیتم از ماه پنجم به اینور اصلا خواب ندارم دردای موقع پهلو عوض کردن 😥تنگی نفس و تپش قلب گرفتم کلا سیستمم بهم ریخته این اخرا کاملا کم اوردم دیگه فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
fatmeh90 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 537 اره شکرخدا خوب بوده همشون فقط خودم خیلی اذیتم از ماه پنجم به اینور اصلا خواب ندارم دردای موقع ... باز من خداروشکر تا الان نفهمیدم باردارم اصلا. فقط قند بارداری منو گرفت خیلی رعایت میکنم خیلی اومده پاین خداروشکر. ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻