2777
2789

سلام خانما من هفته دیگ میشم 12هفته میخام برم سونو غربالگری میشه کامل بگین چجوریه ازمایش خونش هم حتما باید بری اگ بچه سالم بود.بعد باید ناشتا باشی یانه کی جواب ازمایش خون میاد؟ لطفا هرچی میدونید بگین 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻
من الان ۱۸ هفته ام  ۱۳ هفتگی رفتم اول باید سونو بدی بعدش با جواب سونو بری ازمایش  جواب آ ...

خیلی ممنون من 12هفته برم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ 

حالت چطوره ؟ نی نی قشنگت خوبه ؟

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
سلام عزیزم خوبی؟  حالت چطوره ؟ نی نی قشنگت خوبه ؟

سلااام گلم تو خوبیی چخبرر 

سلامتی ماهم خوبیم درگیر این استرسای بارداری 🤭. چخبر هفته چندمی

سلااام گلم تو خوبیی چخبرر  سلامتی ماهم خوبیم درگیر این استرسای بارداری 🤭. چخبر هفته چندمی

ممنون عزیزم شکر منم میگذره دوس دارم بقیشم زودتری بگذرههههه

من الان 28 هفته م

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
ممنون عزیزم شکر منم میگذره دوس دارم بقیشم زودتری بگذرههههه من الان 28 هفته م

منم 28 هفته هستم واقعا چقدددد دیر میگذره . سونوهاتو همه رو انجام دادی خوب بوده همه چی؟ 

منم 28 هفته هستم واقعا چقدددد دیر میگذره . سونوهاتو همه رو انجام دادی خوب بوده همه چی؟ 

اره شکرخدا خوب بوده همشون 

فقط خودم خیلی اذیتم از ماه پنجم به اینور اصلا خواب ندارم دردای موقع پهلو عوض کردن 😥

تنگی نفس و تپش قلب گرفتم 

کلا سیستمم بهم ریخته 

این اخرا کاملا کم اوردم دیگه

اره شکرخدا خوب بوده همشون  فقط خودم خیلی اذیتم از ماه پنجم به اینور اصلا خواب ندارم دردای موقع ...

باز من خداروشکر تا الان نفهمیدم باردارم اصلا. فقط قند بارداری منو گرفت خیلی رعایت میکنم خیلی اومده پاین خداروشکر.