2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی😥

1010 بازدید | 37 پست

بچها تورو خدا کمکم کنید بین ریاضی و تجربی موندم نمیدونم باید چیکار کنم 

قلباً عاشق این بودم که برج ساز بشم و مهندسی عمران بخونم اما خانواده ام همه رشته ریاضی بودن هیچ کدومم شغل مربوط به رشته اشون گیرشون نیومد

بخاطر همین الان میگن ریاضی درامد نداره فقط سختی بی مورده حالا نمیدونم چیکار کنم

تجربی واسع زنا بهتره 

اگه بتونی کنکور دربیای

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی و ریاضی یکین درساشون یه تفاوتی دارن ریاضی هندسه داره تجربی زیست

متقاضی رشته ریاضی کمه واسه همین درصدش تو کنکور پایین تره پذیرشش بیشتره

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

قبول شدن تو کنکور ریاضی خیلی راحتتره .مشاور میگفت تعداد صندلی ها از دانشجوها بیشتره ولی رقابت در تجربی خیلی زیاده با این تقلبهایی هم که تو این رشته وجود داره متاسفانه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

هیچکدوم هر دو بدبختی ان 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من خودم  به خاطر تنوع  شغل   تجربی رو انتخاب کردم 

بتونی  موفق  بشی تو تجربی  خیییلی  عالیه 😊⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
کنکورو در میارم میگم بچهای تیزهوشان درصد پزشکی آوردنشون خیلیه بعد من سهمیه دارم میگن میتونم بیارم&nb ...

خب دیگه 

ب نظرم برو تجربی 

آیندش از ریاضی روشن‌تره

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭