2777
2789
عنوان

شوهرم ازدیشب ادرارش خونی و درد شدید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 51 پست
شامی    

با سبزی؟ اصولا سبزی شاهی تره شاهی هر چیزی که اسمش میگید  باعث دفع سنگ میشه 

برید اورژانس سونو و ازمایش میده اندازش معلوم میشه یا دفع شده یا باید دفع بشه یا بزرگ باید لیزر بشه تا پنج میل و خودش میتونه دفع کنه بزرگتر و نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک هفته! بستری هستی؟ شوهرم از درد تحمل نمیاره به کلی مسکن و شیاف بنده اونم جواب نمیده

ن عزیزم بستری نیستم دکتر رفتم دارو داد ولی چون گفتم اقدام کردم ب بارداری کم دارو داد چون معلوم نیس باردارهستم یانه حالا یک هفته تا موعدمه اگه پری شدم و حامله نبودم باید برم مجدد پیش دکتر تا داروهای دیگه ای بده...البته مال من زیاد نیس یروز خون میاد یروز نمیاد ولی وقتایی ک میاد خیلی دردناکه کل بدنم میسوزه😫😫😫😫

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
اره با سبزی..من اینقد وحشت کردم به همون سنگ کلیه راضیم فقط خوب بشه

نگران نباش علایمی که گفتی مال سنگ کلیه است.احتمالا کلیه اش درحال دفع سنگ هست ویا جالبه جایی سنگ

اگر تهران هستی برو خیابان ولیعصر بیمارستان هاشمی نژاد اورژانسی آزمایش و... انجام میدن

کلیه ی همسرم من سنگ سازه وینگ های بالای ۳سانت سریع میسازه وینگ ها کوچک رو دفع می‌کنه.از این علایم مو ...

محیا جان شوهرم دو روز پیش عمل بسته انجام داد لوله زدن سنگش شکست..

الان بیشتر از ۴۸ ساعت از عملش گذشته ولی همچنان توی ادرارش خونه 

بنظرت طبیعیه؟ شوهرت توهم اینجوره

با سبزی؟ اصولا سبزی شاهی تره شاهی هر چیزی که اسمش میگید  باعث دفع سنگ میشه  برید اور ...

سلام عزیزم شوهرم رفت بیمارستان لوله زدن سنگش شکست 

الان سه روز میگذره همچنان خون توی ادرارشه و درد داره..البته نه به شدت قبل از عمل

این خون توی ادرارش نگران کننده نیست؟

عرق میکنه درد گاهی به ران یا کمر میزنه کمر ادم از درد دو لا میشه گاهی تهوع شدید تکرر ادرار 

الان سه روز میگذره همچنان خون توی ادرارشه و درد داره..البته نه به شدت قبل از عمل

سنگ کلیه درد شدید تو قسمت پهلو به پشت کمر میده همراه با حالت تهوع و استفراغ و تب دعا میکنم این موار ...

سنگ مثانه یا کلیه دردش خیلی زیاده باید بره دکتر با لیزر بشکنن بیاد بیرون

سلام عزیزم شوهرم رفت بیمارستان لوله زدن سنگش شکست  الان سه روز میگذره همچنان خون توی ادرارشه و ...

سلام 

نه مشکلی نداره مرتب مایعات و دارو ها که دادن مصرف کنه تا سنگ های خورد شده همه بیرون بیان

سلام عزیزم شوهرم رفت بیمارستان لوله زدن سنگش شکست  الان سه روز میگذره همچنان خون توی ادرارشه و ...

سلام گلم 

وای پس همون سنگ کلیه بود؟ 

آخی 

نهههه اصلا نگران نباش چون سنگ تیکه تیکه شده و داره از تو مجاری ادراری رد میشه دیواره ها رو زخم میکنه و خون ش مال همینه 

اصلا نگران نباش مایعات‌ش بده بخوره 

منو شوهرم از بس سنگ داشتیم استاد شدیم 

خدا بهش سلامتی بده 

درد بدیه مثل زایمانه 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍