2777
2789
خواهرشوهرم با اون یکی جاریم خیلی صمیمیه یکسره میگه تو رو دوست داریم ما اما منو زیاد تحویل نمیگیره چی ...

شما بعد از ایشون اومدید؟ تازه اومدید؟

من با خواهرشوهرم خوبم والبته با حفظ احترام و حریم ها

جاریم که اومد خب اوایل سخت بود چون از ما کوچکتره خیلی

ولی همیشه سعی کردیم اونم با خودمون همراه کنیم تا راه بیافته

درست میشه کم کم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک نه خواهر دارم نه برادر یکی از شما بیاید بام صمیمی شید دلم خوش شه خخخخ

چند روز پیش یه کاربر بود میگفت اگه کاربری اخر حرفش گفت خخخخخ بدونید مرده 😂😂

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

شما بعد از ایشون اومدید؟ تازه اومدید؟ من با خواهرشوهرم خوبم والبته با حفظ احترام و حریم ها ...

نه جاریم بزرگتر از منه خودم ۹ساله اومدم همینیه که هست هیچ تغییر نکرده

چه خانواده ی خوبی محترمی 

والا خداروشکر می کنم و باور کردم هنوز مادرشوهر ها و خانواده شوهر خوب هم هنوز پیدا می شن

اخه وقتی می دیم خواهر بیچارم چه زجری می کشه از دست مادر شوهر و خواهر شوهر دلم براش خون می شد 

[QUOTE=244848330]والا خداروشکر می کنم و باور کردم هنوز مادرشوهر ها و خانواده شوهر خوب هم هنوز پیدا می شن اخه وقتی می ...[/QUOمنم مثل خواهرتم الان میگم کاش خانواده شوهرم خوب بود مثل پروانه دورشون می‌گشتم اما واقعا قدر همچین خانواده رو باید دونست که خوبن 

[QUOTE=244848330]والا خداروشکر می کنم و باور کردم هنوز مادرشوهر ها و خانواده شوهر خوب هم هنوز پیدا م ...

ولی این رو یاد گرفتم خدا هیچ کاری رو بی جواب نمی زاره 

الان بعد چندین سال خدا خودش تو این دنیا جواب همه بدی هایی که با خواهرم کردن رو داده و گرفتارشون کرده 

خدا هواس به دل های شکسته بنده هاش هست