2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ نیستم

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

ندارمش متاسفانه یا خوشبختانه

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

خواهر  همسر  من   بیشتر  از  یه سال  منو  ندیده  😄..  تو  سه  سال  اخیر  فقط  دو  بار  دیده  

هر  وقت  میرم  خونه  مادر  همسرم  اون  نمیاد  

میمونه  تو  خونه  اش  

توقع  داره  برم  دست  بوسی  اش ..  

من با زن داداشام یه جورایی صمیمیم ولی خودم به عنوان خواهر شوهر یه خودم حق هیچ گونه دخالتی تو هیچ کاریشون ندادم خیلیم دوستشون دارم شده بخاطر طرفداری ازشون داداشم چشم غره هم واسم رفتن😅

خودمم با خواهرای شوهرم خوبیم ولی چون از هم دوریم در حد معمولی 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

تجربه دیگران و همچنین خود من نشون میده ک 

هرکس با خونواده همسر بیش از حد صمیمی بشه 

نتیجش از بین رفتن حریم و حرمت ها و دخالت های بیجا و حرفهاییه ک نباید زده بشه

در نتیجه ن تنها با خواهرشوهر بلکه با هیچ کدوم از اعضای خونواده شوهر نباید صمیمی شد

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.