2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری مخ پسر همسایه پسر خاله همکار و فلان زدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3318 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین قدم چهره وآراستگی....دومین قدم عشوه....خیلیا با همین فرمول مخ زدن.....زمان ما..‌‌همین عشوه ولی به سبک اسلامی بود ...یک عدد دهه شصتی هستم.... 

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
به نظر من این دوره فقط با نجابت باش مختو میزنن

والا از نظرم که ابن زمون دخترا اینقدر بلدن نباید تو خونه بمونی بختت بیاد بختو مردم خودشون میارن باید سیاست و زرنگی بلد باشی

هنوز چهارده سالته دوغتو بنوش بچه

اینجا و خیلی جاهای دیگه به امسال من توهین میکنین مهم نیست ولی من با یه نفر دیگه بودم نه شما 

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋

باید خیلی ب خودت برسی

بروز باشی

شیک پوش خوشتیپ منظم و اراسته.. با ی ارایش ملایم 

سنجیده و گزیده حرف بزنی

اطلاعاتت ب روز باشه

اگاه و با سواد باشی

اهل کتاب خوندن باشی

متین و با وقار باشی

با هر کسی مصاحبت نکنی

با هر کسی نخندی..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یعنی ماجرایی چیزی من احساس مبکنم باید خیلی خوشگل باشی که طرف خوانواده و پول براش مهم نباشه دیگه

ببین محرم بود منم ۱۷ سالم بود....داداشم تو دسته طبل میزد...‌تابستون بود...منم دیدم دارع صورتشو میشوره ...یه لیوان آب دستم بود ریختم روی کمرش گفتم داداش خنک شی ...وخندیدم.....یهو دیدم دوست داداشم بود....از این قسم کمدی طور زیاد مخ زده میشد اون زمان....الان فک کنم همین سنگین وسنگین باشی مخش زده بشه...کلا مردها از زن آویزون فرارین

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
والا از نظرم که ابن زمون دخترا اینقدر بلدن نباید تو خونه بمونی بختت بیاد بختو مردم خودشون میارن باید ...

منظورم تو خونه موندن نیست مگه فقط آدمهای تو خونه نجیبن. من خودم مخ همسرمو که شاگرد اول دانشکده داروسازی بود با نجابتم و اینکه تو دانشگاه بهم میگفتن سگ پا یعنی با هیشکی دوست نمیشه زدم و همون موقع هم اومد خواستگاریم. دختر خالمم به همین سبک با همسرش که واردات لوازم پزشکی داره و خیلی پولداره ازدواج کرد. دخترخاله دیگمم دقیقا همینگونه با یک دندانپزشک پولدار ازدواج کرد. الان داداش خودمم دنبال همچین دختری میگرده هنوز پیدا نکرده همه چی هم داره به خصوص زیبایی و نجابت. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
منظورم تو خونه موندن نیست مگه فقط آدمهای تو خونه نجیبن. من خودم مخ همسرمو که شاگرد اول دانشکده داروس ...

عزیزم چطور رفتارهایی منظورته زیاد راجب جزئیات بگو

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
عزیزم چطور رفتارهایی منظورته زیاد راجب جزئیات بگو

ببیین مثلا من خودم مغرور بودم بسیار شیک میپوشیدم اما حجاب داشتم و رفتارهای سبک سرانه از خودم در نمیاوردم و حیا داشتم. چون اهل دوستی نبودم تمام پیشنهادهای دوستی رو رد میکردم. با اکیپهای دانشگاهی که پسر توش بود جایی نمیرفتم. اجازه دست زدن نامحرم حتی به همسر خودم تا عقد ندادم.  پیشنهاد ازدواجم چون ازشون خوشم نمیومد همون موقع رد میکردم. کلا اهل دوستی نبودم. بسیار خوش رفتار اما مودب بودم و شاد و اهل گردش با هم دانشگاهی های دخترم. خلاصه رفتارهای سبکسرانه نداشتم‌. شاید فکر کنی خیلی رفتارهای املی باشه اما دقیقا اینا همون چیزایی هست که یک مرد دوست داره‌ . باورت میشه الان پسرا فقط همینو میخوان الان برادر من یک پسر بسیار زیبا و با ادب و شاغل و ورزشکاره اما خدا شاهده در حدی اوضاع خراب شده که با هر کس حرف میزنه برا ازدواج و بهش میگه من فقط میخوام همسرم پاک باشه و قبل من دوس پسر نداشته باشه دوست پسر نداشتن که هیچ قشنگ طرف میگه من باکره نیستم مگر چیه. خوب معلومه پسره نمیخواد بالاخره این آرمانه برا دهه ۸۰ به بالا که پسرا باید دخترای غیر باکره رو بپذیرن ولی تو واقعیت از این خبرا نیست پسرهای درست حسابی دنبال این دخترا نمیرن. همین دختر خالم که میگم با یک وارد کننده لوازم پزشکی ازدواج کرده اتفاقا همسرش خیلی راحته اما میگه نجابت ایشون منو کشوند سمتش وگرنه دختر برای من ریخته بود. اما این یک چیز دیگه بود.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ببیین مثلا من خودم مغرور بودم بسیار شیک میپوشیدم اما حجاب داشتم و رفتارهای سبک سرانه از خودم در نمیا ...

عزیزم تو یه موقعیتم نمیدونم چیکهر کنم درخوایت دوستیمو قبول میکنی برات بفرسنم بگی چیکار کنم

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻