2777
2789

چند روز پیش یکی از دوستام داشت می گفت که تو بیمه کار میکرده یه پسری اومد چه قد و بالایی خلبان بود تصادف کرد کارای بیمه شو انجام بده با خودم گفتم  چجوری میشه مخ اینا رو زد به موقعیت اجتماعی ربط و داره یا زیبایی آنچنانی یا نه به شانس و مخ زنی هست چون تو نی نی سایتم خوندم دخترا گفتن تونستیم مخ فلانی‌رو بزنیم ولی توصیح ندادن چجوری الانم می خوام بدونم واقعاااا چجوری میشه پخ یهخوبشو زد یه جوری که تحت تاثیرت قرار بگیره

نزدم 🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نه من زدم نه کسی از منو زده  و این شد که سینگل موندم

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش باید جذبت بشه

مخ زدن و اینا کشکه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
منم بگو رفتم دانشگاه یکی رو تو خوابگاه پیدا نکردم تو دخترا بلد باشه بالاخره یه چیزی بستگی داره دیگه

مخ زدن و اینا فایده نداره عشق باید پاک باشه واقعی باشه  تو خودت باش و اعتماد به نفستو ببره بالا میگن پسرا جذب دخترایی میشن که اعتماد به نفسشون بالا باشه و مرموز باشه

کوچکترین عضو سایت 😍یه دختر که داره واسه مستقل شدنش تلاش میکنه💜☘عاشق رمان و نوشتن رمان📚🖋عاشققق حیوانات 🐶🐰و بزرگترین عشقش هم مامانشه💋