2777
2789
عنوان

چرم دوزی

3862 بازدید | 21 پست

خوبین عزیزای من؟میخواستم بدونم نظرتون راجع به چرمدوزی ویه؟بازارکارداره؟میخوام اموزش ببینم البته مجازی و کارکنم؟اگرتجربه دارید لطفاراهنماییم کنید،ممنون

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی پیجتو بالا ببری میتونی به درامد برسی

میخوام تازه اموزش ببینم عزیزم که چجوری بدوزم و...شماتجربه ش رو داشتید؟سخته بنظرتون؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من چند ساله چرم کار میکنم البته کیف میدوزم با دست کار خوب و سرگرم کننده ایه فروشم اوایل بیشتر بود الان کم البته خودمم کمتر کار میکنم اگه بری برات مدلارو لیزر کنن و با دست بدوزی هم زمان کمتری میبره هم تمیزتر در میاد پیج داشته باشبگی حتما فروشت بیشتر میشه 

کار با چرم شیرین ولی سخته چی برای لباس چه کیف اما درامد خوبی داره

ممنونم عزیزم بابت نظرتون

من چند ساله چرم کار میکنم البته کیف میدوزم با دست کار خوب و سرگرم کننده ایه فروشم اوایل بیشتر بود ال ...

مرسی عزیزم،بنظرتون مجازی میتونم یادبگیرم یااینکه حضوری بهترهست؟

اگه دوست داشته باشی راهنماییت میکنم من تو اینترنت یاد گرفتم و با یه لیزری آشنا شدم که کارام لیزرمیکن ...

اره عزیزم ممنونت میشم کمکم کنی،اگر پیجتون رو صلاح میدونید یا همینجا فرقی واسم نداره کمکم کنید،ممنونتم

من تو اینترنت سرچ کردم یاد گرفتم کار سختی نیست باید چرمارو بشناسی اول و اینکه وسایلش که زیادم گرون نیست بگیری نمدونم کدوم شهری اونجا حتما جایی هست که کار لیزر چرم میکنن اونجا میتونی از یه کیف ساده شروع کنی بدی برات لیزر کنن و برش بدن تو شروع به دوختن کنی اگه علاقه و استعداد داشته باشی زود یاد میگیری من الان کیف دیپلمات و کوله و کیف شونه ای هم میدوزم

من تو اینترنت سرچ کردم یاد گرفتم کار سختی نیست باید چرمارو بشناسی اول و اینکه وسایلش که زیادم گرون ن ...

چقدر خوب،من اصفهانم،چرمها رو توی اینترنت هم راجع بهش توضیح خوب هست؟یامیتونم ازفروشنده کمک بگیرم؟

من پیج ندارم قبلا با یه مغازه کار میکردم و تو آشناها کیفام نیفروشم

الهی که پربرکت باشه واستون عزیزم،میشه وسایل اولیه ش رو اگرامکانش هست بفرمایید اسمهاش رو

از نزدیک ببینی بهتره بهترین چرم چرم گاوه و بعد بز و بعد شتر برا شروع بهتره از چرم بز شروع کنی که نازکتره و قیمتش مناسبتره برو بده برات برش بزنن و نخ و سوزن و قیچی برا شروع کار بسه بگیر و کار کن